Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

DariaB 12:21, 23 lut 2026

MartaCho napisał(a)
Stan pogodowy u mnie podobny, też się nie mogę doczekać już weekendu i tych dwucyfrowych temperatur na plusie
Ptaszki dzielnie umilały nam czas zimą. U mnie najwięcej wróbli i sikorek było, regularnie rudzik i kosy, ale grubodziób też zawitał. Planujesz, albo masz już może, budki lęgowe na wiosnę?

Marta nie mam budek, moje drzewa są jeszcze za niskie na budki, trochę bym się bała, że koty się do nich dostaną. Może kiedyś. Ale sobie w weekend poryjemy mnie po wczorajszym cięciu żyrafą bolą ręce co by było gdyby zimę na kanapie przeleżała, trochę ćwiczyłam i nie jest najgorzej dzięki temu.
Kordina 14:49, 23 lut 2026

Daria, ja mam budkę na tyczce, którą z resztą sama sobie zrobiłam metalowa kotwa 10/10 i kupiony pasujący drewniany słupek
LIDKA 15:42, 23 lut 2026

Oooo sezon rozpoczęty cięciem. Wycięłam dziś miskanty, i posprzątałam choć jeszcze nie dokładnie.ja jestem sportowym leniem i kondycję mam taką sobie.
MagdaLenka 17:11, 23 lut 2026

DariaB napisał(a)

... co by było gdyby zimę na kanapie przeleżała, trochę ćwiczyłam i nie jest najgorzej dzięki temu.

Właśnie ja mam ten problem, że dopadła mnie grypa w tym sezonie i cała kondycja odeszła w zapomnienie...
Początek prac ogrodowych będzie ciężki.
Także zazdroszczę, że udało Ci się ćwiczyć przez zimę.
Agatorek 11:06, 20 mar 2026

Halo, jest tu kto?
DariaB 09:58, 26 mar 2026

Kordina napisał(a)
Daria, ja mam budkę na tyczce, którą z resztą sama sobie zrobiłam metalowa kotwa 10/10 i kupiony pasujący drewniany słupek

O super rozwiązanie! Zamieszkuje ją ktoś?
DariaB 09:59, 26 mar 2026

LIDKA napisał(a)
Oooo sezon rozpoczęty cięciem. Wycięłam dziś miskanty, i posprzątałam choć jeszcze nie dokładnie.ja jestem sportowym leniem i kondycję mam taką sobie.

Oj tam Lidzia wszystko się ogarnie i kondycja też się poprawi, ruch w życiu ważny, dobrze, że w ogrodzie się poruszasz.
DariaB 10:00, 26 mar 2026

MagdaLenka napisał(a)

Właśnie ja mam ten problem, że dopadła mnie grypa w tym sezonie i cała kondycja odeszła w zapomnienie...
Początek prac ogrodowych będzie ciężki.
Także zazdroszczę, że udało Ci się ćwiczyć przez zimę.

Współczuję grypy cholerstwo potrafi nieźle człowieka przeczołgać. Mam nadzieję, że już się dobrze czujesz, a kondycja wróci, organizm pamięta. Przez zimę ćwiczyłam ale ostatnio się obijam, robota mnie wykańcza.
DariaB 10:03, 26 mar 2026

Agatorek napisał(a)
Halo, jest tu kto?

Aga jestem, chociaż to może za dużo powiedziane, bywam. Za rzadko niż bym chciała, ale mam taki zapierdziel w robocie, że nawet nie mam czasu tutaj zerknąć, a jak się już dokulam do domu to mam serdecznie dość patrzenia w komputer. Mam nadzieję, że się w pracy sytuacja trochę zluzuje bo takie szału to nie pamiętam.
DariaB 10:12, 26 mar 2026

Aktualnie zachwycają mnie krokusy, mam postanowienie żeby ich duuuużo dokupić na jesień

Ciemierniki też cieszą, nawet sobie dokupiłam 4 kolejne