Czy posadzisz miskanta czy nie, i tak będzie ładnie Sama widzisz, że wiele rad to jednak subiektywne opinie.
Mi podobają się te kulki rozrzucone po całej rabacie, dadzą lepszy efekt zimą.
Głosuję za hakone pod śś
z tą rabatą z bukami będę miała problem tak czuję, bazgram sobie, nic zobowiązującego.
Buki mam bordowe, w programie nie uświadczysz, miscanty little zebra, hortensje bukietowe przebarwiające się na róż, ładnie się z bordem komponują plus białe tawuły brzozolistne, na jesień też się ładnie przebarwiają.
Buk
Little Zebra
Hortensja, Tawuła brzozolistna
A jakby te buczki posadzić w narożniku? Myślałaś o takim rozwiązaniu? Bo tak to się jakoś tak urywa ta rabata i ten róg taki zostaje, nie wiadomo co z nim zrobić...
Super, podoba mi się Bez miskanta o wiele lepiej. Nie robi się dołek w rabacie Wiesz, brzegi wysoko a w środku nisko. Rozplenice też dobrze rozmieścilaś.
Tak sie zastanawiam, czy róże nie za blisko siebie i miłorzębu…
Ewuś wydaje mi się, że dałam różom wystarczająco miejsca. Tam jest w sumie 6 krzaczków. Miłorząb nie będzie taki rozczochrany, on jest kolumnowy i rośnie bardzo wąsko. Pewnie i tak wszystko wyjdzie w praniu. Już byłam zdecydowana posadzić miscanta, ale Twój rzeczowy, uzasadniający jego brak argument mnie przekonał. Pewnie mi braknie rozplenicy bo mam jedną
Te byliny pod ścianą ok?