Magara
00:09, 30 cze 2022

Magda - dają czadu maczki, oj dają - cudne są
Nie wyobrażam sobie już lata bez nich
Kasiu-Mrokasiu - to maczki Mgduskowe
Zuza - ja nie wiem czemu maczki Ciebie nie lubią, ale to może być dowód na to, że nie można mieć wszystkiego
Anula - o decyzjach jordanowych już napisałam - niech się dzieje
Aśka-Johanka - zobowiązuję się nasiona maków zebrać i Ci wysłać - wszystko dla różnorodności
Kaśka - pokaż swoje maki Mgduskowe. I dzięki za Pomponellę
Te "maczki"z moich zdjęć to z rabaty zasilanej kompostem. Nawet jak te zimowe wysiewy zaczęły wschodzić dosypywałam tam kompostu. Trochę się bałam czy się przebiją, ale jak widać dały radę, aż za bardzo
Martka - z maczkami próbuj, roboty niewiele, a radość wielka
W Jordanie to ja się zakochałam u Izy kilka lat temu jak pokazała jak on się pięknie przebarwia. No i mam, za drugim podejściem, stacjonarnym, bo pierwszy zakup netowy był niewypałem, schorowanym i reklamowanym. Dziś szukałam po różnych sprzedających wiarygodnego info o docelowym wzroście Jordana - ale każdy pisze co innego, prognozy prawie takie jak te dotyczące inflacji, stóp procentowych i cen węgla
Ale przyuważyłam, że Konieczko ma Jordany dostępne, małe, ale zawsze 
Kordina - Chciej jest dokarmiany codziennie
Jola - Mgduskowe maki trzeba chyba siać w kilku rzutach, żeby się nimi cieszyć jak najdłużej
Haniu - no piękne maczki, zdjęcia nie oddają
Mgdusce się znowu Nobel należy

Kasiu-Mrokasiu - to maczki Mgduskowe

Zuza - ja nie wiem czemu maczki Ciebie nie lubią, ale to może być dowód na to, że nie można mieć wszystkiego

Anula - o decyzjach jordanowych już napisałam - niech się dzieje

Aśka-Johanka - zobowiązuję się nasiona maków zebrać i Ci wysłać - wszystko dla różnorodności

Kaśka - pokaż swoje maki Mgduskowe. I dzięki za Pomponellę

Martka - z maczkami próbuj, roboty niewiele, a radość wielka

Kordina - Chciej jest dokarmiany codziennie

Jola - Mgduskowe maki trzeba chyba siać w kilku rzutach, żeby się nimi cieszyć jak najdłużej

Haniu - no piękne maczki, zdjęcia nie oddają