Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

ajka 23:29, 17 maj 2023

Ja mam hamak wolnostojący. Zawsze jest bitwa o niego Uwielbiam. W naszym mogą leżeć dwie osoby jednocześnie. Kupiłam osobno stojak i osobno hamak do zawieszenia.
Magara 00:33, 18 maj 2023

Aga - ja na szczęście tej Aprilkowej misy na żywo nie widziałam, to i choroba u mnie lżej przebiega Ale słowo się rzekło - dwie dychy wyciągnęłam z portfela i włożyłam do koperty z opisem "misa" A u Ciebie to już cień niebawem też będzie a i Brutusowi nie żałuj
P.S. Jak już mi się znudzi leżenie na huśtawce to się na hamak przesiądę, hehe

Judith
- no właśnie problem z używalnością, ale jestem zdeterminowana żeby mieć Obejrzałam ten z J. - fajny, ale kolor trochę mało praktyczny Niemniej jednak dzięki za info, skoro wytrzymały to może pójdę tą drogą

Jola - dzięki Ja sama trzymam za te kosmosy kciuki Ostało się ich całe pięć Stoją w foliaku. U nas najbliższe dwie noce mają być w granicach zera - no comments Dziś zasuwałam w kurtce i czapce zimowej po ogrodzie

Martka - ptactwo u mnie i tak lata jak wściekłe i chyba nie w oczekiwaniu na misę Możliwości rozważam

Magda - rację masz Też takie dni upalne pamiętam, ale chyba z zeszłego roku nawet, a nie sprzed dwóch lat Czytając o prognozach obawiam się, że takie lata nas czekają Taniocha z B. się sprawdziła???

Dorii - a czemu optujesz za dwuosobowym? Z racji ilości osób, które pomieści czy wytrzymałości?
Magara 00:43, 18 maj 2023

TAR - zdjęcie mojej badziewnej miski zaraz wrzucę

Kasiu-Mrokasiu - ten przetacznik zapisany już, wielosił kupiony w tym roku, kocimiętki tak samo - więc ciężko coś mi powiedzieć, te kupne w innych warunkach rosły, teraz kwitną, a jak będzie za rok - zobaczymy Kukliki u mnie dopiero się zbierają, zawilce wiosenne jeszcze nie myślą o kwitnieniu, bergenie w szczytowej formie Lilaki się szykują a białe fiołki już przekwitły - dowód na to, że nie ma reguł

ajka - hamak wolnostojący fajna sprawa, ale nie dla mnie Nie mam miejsca do przechowywania takich cudów - szukam zwykłego
Magara 00:46, 18 maj 2023

Podsumowując dzisiejszy dzień, misa, ta tombakowa:

Całkiem ładna się wydaje z tą wypłukaną farbą
Magara 00:48, 18 maj 2023

I kilka moich pocieszek wiosennych:
Jabłonka:

I Shirasawy aureum w swojej najpiękniejszej wiosennej postaci:
Magara 00:51, 18 maj 2023

I kilka szerszych kadrów, ale bez większych emocji:

Niezapominajki, które uratowały mi wiosnę:
Magara 00:56, 18 maj 2023

Na koniec zagadka:

Mój typ numer 1: jarzmianka,
mój typ numer 2: ciemiernik

Jak myślicie?
I czy warto na tym etapie do doniczki przesadzić????
Helen 07:23, 18 maj 2023

Jarzmianka na stówę i coś jeszcze, może ciemiernik, jeszcze trudno powiedzieć
Helen 07:23, 18 maj 2023

Masz dwa w jednym
Agatorek 07:35, 18 maj 2023

Może być ciemiernik. Jarzmianki nie mam, więc nie będę zgadywać.

Magarku, nadal nie wiem, co Ty masz do swojego ogrodu. Przecież już ładnie na rabatach, gęsto i kolor widać. Misa też już w gęstwinie
Chcesz być Sfochowana vol 2 ?

Ps. Jaki jest stan licznika siedzenia na ławce?