Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Kordina 13:52, 18 kwi 2025

Margo2 napisał(a)
Już się zmęczyłam czytaniem. Ile Ty masz tej energii?...

No właśnie, ja bym trochę odkupiła, czy na kg czy m³ sprzedajesz? Wzięłabym z 10 kg energii, albo z 5 m³
mirkaka 14:12, 18 kwi 2025

Ważne że fundament nareszcie pasuje, będzie można szklarnie montować
Mnie te temperatury też rozwaliły, brak siły na robienie w ogrodzie, co się schylę to w głowie wszystko wiruje, czekam na ochłodzenie
Roocika 22:32, 18 kwi 2025

No pogoda zdrowo przesadziła. Kiedyś mieliśmy śnieg w święta to dla odmiany lato

No przecież prawie nic nie kupiłaś z roślin
Basieksp 22:39, 18 kwi 2025

A deszczu jak nie ma tak nie ma, u nas. Zaglądam w pogodę, niby ma padać, ale cały czas się to przesuwa w czasie. Zaczynam ja marudzić
Basieksp 22:55, 18 kwi 2025

Chyba, może jednak moje marudzenie nie będzie na darmo. Błyska się mocno, grzmi, już pada
Rojodziejowa 22:59, 18 kwi 2025

Ale, ale! Ja zapomniałam spytać, co to za róże przyjadą? Chyba że już było pisane, ale gapa przeoczyła
Magara 23:30, 18 kwi 2025

Myślę o czym by tu na wstępie pomarudzić, ale nic mi do głowy nie przychodzi
O cebulowych pomyłkach już pomarudziłam u Asi-Rojo
Dziewczyny - jak macie jakieś sprawdzone namiary na cebule tulipanów/narcyzów - to ja bardzo poproszę Mogą być angielskie, holenderskie, mogą być dwa razy droższe niż w biedrze ale niech będą odpowiednie i rosną i się mnożą
Deszczu jak nie było tak nie ma Niby pada zgodnie z prognozami - ale to taki deszcz, że nie da się go odczuć
Magara 23:52, 18 kwi 2025

Ania-anuska - no właśnie dziwna ta moja lista zakupowa, na której miało nic nie być

Kasya - u nas dziś chłodniej, bardzo fajna pogoda Ale coś o przymrozkach czytałam, no odechciewa się trochę

Zuzku - no wracam do formy

Gosia - gdzie Ty u mnie energię widzisz? Pokaż palcem
Z kompostownią, która zapewnia transport to mi się faktycznie przytrafiło jak ślepej kurze ziarno. Transport mają droższy o jakieś 30 procent niż inne firmy w okolicy. Ale mają. Odpada problem jechania, ładowania szuflą itp. Obstawiam, że zarabiają na transporcie, a nie na kompoście Szukaj, kompost w dużej masie fajna sprawa

Bożenka - j/w Gdzie Wy tą energię widzicie??? Ja wymęczona wiosną i oklapła jak przebita dętka

Mirka - ochłodzenie idzie

Asia-Roo - fajnie, że podobnie postrzegasz moje zakupy - kupiłam tyle co nic

Basia - marudź razem ze mną Z deszczem mamy mały problemik... Prognozy swoje, real swoje U mnie d...

Asia-Rojo - róże na pokładzie Souvenir du Doteur Jamain - w tą było celowane Ale żeby dobić d0 smarta to jeszcze zamówiłam malusią Bienewiede Rosa O dziwo, wiem gdzie je posadzę
Magara 23:55, 18 kwi 2025

Oto róże. Wydają się być ok Jutro planuję sadzić to się okaże jak z korzeniami

Przy okazji inne dzisiejsze kwiatki

Magara 23:57, 18 kwi 2025

I to by było na tyle