Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Kordina 18:01, 02 cze 2025

Magara napisał(a)
Bardzo się cieszę, że Wam się u mnie podoba Ja też jestem zadowolona ...

No wreszcie i nareszcie precz z preczem, tzn precz z marudzeniem
UrsaMaior 18:31, 02 cze 2025

Alleluja!!! Święty Jan spadł z obrazka!
Magara 23:53, 02 cze 2025

Basia - kamienie to nakrywki na szambo Poprzedni właścidziałki tak sobie to obmyślili Prawdopodobnie dali się zrobić w balona, a my teraz ponosimy konsekwencje Mamy szambo trzy komorowe bo komuś nie chciało się kopać większego doła

Zuzku
- bierzesz patyczek, masz równe kółeczka Małżonek twierdzi, że robienie równych kółeczek jest ok i go rozluźnia - nie wnikam

Patrycja - gałąź w misie chyba jednak musi być. Ptaki i owady to jedno, ale ostatnio mi aię wydawało, że żaba się utopiła. Żaba jest nadal żywa, może Bożena powie co to za jedna

Na chwilę obecną - nie marudzę

UrsaMaior 18:11, 03 cze 2025

U April się żaba utopiła. Trzeba coś kłaść, albo kamienie albo gałęzie. Szkoda zwierzaków.
mirkaka 18:25, 03 cze 2025

Magara napisał(a)
I kilka szerszych kadrów

P.S. Kółeczka pod drzewkami to oczywiście nie moja robota Na zdjęciu tego nie widać ale są oczywiście idealnie równe

Zanim dotarłam do ostatniego zdania to pomyślałam że się w perfekcjonizmie niczym nie różnisz od małża, a jednak to nie Ty robiłaś te kółeczka i kanciki Przepiękne kadry , Twój ogród z roku na rok jest coraz piękniejszy
A jaka cudna trawa moje cała w chwastach i stokrotkach
Magara 23:46, 03 cze 2025

Izka - no właśnie, kojarzyłam historię z utopioną żabą
Ja już mam parkę, chyba to ropuchy nie żaby. Radość wielka bo podobną żrą ślimaki

Mirka - Małżonek ma teraz, po ciężkim czasie stawiania szklarni, czas na relaks - robi sobie równe kółeczka Jeszcze ze sto mu zostało Ja mam kanciki do ogarnięcia - bo strasznie zarosły Ale to zrobię tuż przed wizytą ogrodowiskowych koleżanek Żeby efekt był WOW jak tylko z samochodu wysiądą
Trawa w tym sezonie faktycznie u nas daje radę - obstawiam, że to siła kompostu z kompostowni Jest gęściutko Chwasty też są, stokrotki też. Tych ostatnich najbardziej mi żal przy koszeniu.
Magara 23:50, 03 cze 2025

Zostawiam orliki:

Magara 23:57, 03 cze 2025

I inne różności mnie zachwycające Codziennie coś nowego kwitnie, w końcu wiosna

Monia81 07:21, 04 cze 2025

Ooo spotkano się szykuje to dużo fotek dziewczyny mam nadzieję przy okazji zrobią
Makao 08:28, 04 cze 2025

Oooo a skąd goście będą?