Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Rojodziejowa 12:06, 31 maj 2025

Ja myślałam, że Ty sobie jaja robisz, że będziesz pręty malować! Haha, to już cieżko nazwać, co tu się odmagarowało!

Pięknie w każdym kącie - zazdro!
UrsaMaior 14:29, 31 maj 2025

Ciekawe na jakiż to temat teraz Smerf Maruda będzie psioczył... Ja za bardzo nie widzę pretekstów
Joku 17:23, 31 maj 2025

Pewnie na suszę, przymrozki już chyba nas opuściły na dobre
UrsaMaior 19:27, 31 maj 2025

Jola, możesz mieć rację. Jedno jest pewne - coś na pewno wykombinuje
Judith 21:16, 31 maj 2025

Magaro, bosko! I jaka przestrzeń!
A z tych dwóch drzewek w kółeczkach (cudnych ) to ja widzę nereczkę in spe .
Kasya 21:27, 31 maj 2025

Judith napisał(a)
Magaro, bosko! I jaka przestrzeń!
A z tych dwóch drzewek w kółeczkach (cudnych ) to ja widzę nereczkę in spe .

No pewnie
Ja tylko czekam kiedy ona te koleczka polaczy…
Magara 00:16, 01 cze 2025

Bardzo się cieszę, że Wam się u mnie podoba Ja też jestem zadowolona

Ola - moje zdjęcia to czysty real, telefonem robione, artyzmu w tym nie ma, raczej dokumentacja fotograficzna Ale cieszę się bardzo, że się podoba Kółeczka to dzieło Małżonka - oczywiście

Lidka - zgadzam się, że szklarnia wymiata Przynajmniej w tej wersji posprzątanej i na fotkach To ostatnie takie obrazy
O pokrzywach w dołki słyszałam, nawet miałam taki plan. Ale liczyłam, że moje sadzonki pójdą do szklarni 1go maja. Nie poszły. Raz, że szklarnia nie była gotowa. Dwa, że pogoda była do bani. Podlewałam rozcieńczonym roztworem z pokrzywy.
Odnośnie Twoich to nie pomogę, bo mi wiedzy brakuje. W pomidorowym wątku zapytaj może???
P.S. Twoja ulubiona fota to moja też Na tapetę sobie zapodałam Dzięki za miłe słowa

Basia - zielony to też kolor Wciąż to sobie powtarzam

Juzia - rabaty to chyba jeszcze nie ogarnęły, że dostały kompostu Za to tzw. trawnik - już wie Zapierdziela jak wściekły. Gdyby nie opady to wypadałoby kosić co drugi dzień Kosiarka nie wyrabia, taki jest gęsty

Malgo Polon - pierwsze pokolenia mają trudniej, muszą pojąć podstawy Też mi się wilki zdarzało przegapić. W spiralkach liczę raczej na ładne prowadzenie i uniknięcie łamania się pędów, jak będzie - zobaczymy

Asia-Rojo - hehe Były jaja ale jak długo czekasz to głupie myśli się mnożą A tak serio - Małżonek coś potrzebował pomalować proszkowo to się podpięłam - u nas to relatywnie tania przyjemność - czy dajesz jeden element czy trzydzieści - jedna cena, parę dyszek

Izka - Ty to potrafisz wyskoczyć z tematem Obiecuję, że będę kminić, żeby Wam rozrywki dostarczyć

Jola - na suszę nie mogę narzekać, chyba raz podlewałam albo dwa? Coś tam jednak pada, niewiele, ale jakieś krople z góry spadają. Czy przymrozki odpuściły? Mam nadzieję. Chociaż u mnie na noc zapowiadane jest raptem plus 4. Mało.

Judith, Kasja - drzewek w kółeczkach jest w sumie cztery. W bardzo, ale to bardzo dalekosiężnych planach jest tam różanka. Możliwe, że i w formie nereczki
Basieksp 12:03, 01 cze 2025

Magara napisał(a)
I kilka szerszych kadrów

Świetne to ujęcie a te kamienie po prawej, to co to? Nawet fajnie wyglądają
antracyt 12:24, 02 cze 2025

Chwalę wszystko i ja, a do tego kancików (w kółeczkach też) zazdroszczę
Patrycja_KG_Lu 13:08, 02 cze 2025

Bardzo podoba mi się ta gałąź w misie. Pewnie to spora pomoc dla ptaków i owadów, a i zgrabnie wygląda.

Szklarnia miodzio. Zazdroszczę. Dopracowana w każdym szczególe. Kompost i krawędzie rabat dużo dodają do efektu końcowego.