Judith
16:39, 27 cze 2025

Marcinie, czapki z głów na widok umiejętności odróżniania tak subtelnych różnic w emocjach
 .  Zupełnie serio to mówię
.  Zupełnie serio to mówię  .
.

.  Zupełnie serio to mówię
.  Zupełnie serio to mówię  .
.

A Ty róże odkupisz - nie wątpię w to, nic a nic
 A Ty róże odkupisz - nie wątpię w to, nic a nic  Z Twoim obecnym uskrzydleniem i naszymi kciukami - musi się udać
 Z Twoim obecnym uskrzydleniem i naszymi kciukami - musi się udać  

Jak ten czas leci.
 Jak ten czas leci. 

zdecydowanie przestałam nadążać.
 zdecydowanie przestałam nadążać. 

Ale porównywałam różnych sprzedawców angielsko/holenderskich i jak się przeliczy cenę na 1 cebulę to w sumie podobnie wychodzi. Niektórzy wyświetlają fajną cenę ale jak wejdziesz w szczegóły oferty to się okazuje, że cena dotyczy 3 cebulek a nie 10
 Ale porównywałam różnych sprzedawców angielsko/holenderskich i jak się przeliczy cenę na 1 cebulę to w sumie podobnie wychodzi. Niektórzy wyświetlają fajną cenę ale jak wejdziesz w szczegóły oferty to się okazuje, że cena dotyczy 3 cebulek a nie 10  
  I liczyć na kwitnienie przez co najmniej dwa sezony
 I liczyć na kwitnienie przez co najmniej dwa sezony  Oczywiście co ostatecznie z tego wyjdzie to nie wiem - zamówiłam - wiosną się okaże
  Oczywiście co ostatecznie z tego wyjdzie to nie wiem - zamówiłam - wiosną się okaże  Jak chce się kupić 20 czy 30 cebul to darmowa wysyłka jest jak najbardziej pożądana
 Jak chce się kupić 20 czy 30 cebul to darmowa wysyłka jest jak najbardziej pożądana 

Nowej rabaty nie planowałam, ale wyszło jak wyszło
 Nowej rabaty nie planowałam, ale wyszło jak wyszło