Lucy - z cierpliwością ogrodową to i jak mam lekutki problem A Ty róże odkupisz - nie wątpię w to, nic a nic Z Twoim obecnym uskrzydleniem i naszymi kciukami - musi się udać
Już nowe tulipany? Jak ten czas leci. zdecydowanie przestałam nadążać.
Rozważania różankowe czytam jak zwykle z wielką przyjemnością. Zdarza mi się nawet czasem zazdrościć, że etap planowania nowych rabat jest już za mną.
Ania-Makao - no strona tania nie jest Ale porównywałam różnych sprzedawców angielsko/holenderskich i jak się przeliczy cenę na 1 cebulę to w sumie podobnie wychodzi. Niektórzy wyświetlają fajną cenę ale jak wejdziesz w szczegóły oferty to się okazuje, że cena dotyczy 3 cebulek a nie 10
Oczywiście tak czy siak jest dużo, dużo, drożej niż w biedrze. Ale ja doszłam do ściany. Biedronkowe pomyłki mnie wkurzają i frustrują kolejny rok. Jestem w stanie zapłacić więcej i mieć radochę wiosną I liczyć na kwitnienie przez co najmniej dwa sezony Oczywiście co ostatecznie z tego wyjdzie to nie wiem - zamówiłam - wiosną się okaże Jak chce się kupić 20 czy 30 cebul to darmowa wysyłka jest jak najbardziej pożądana
Haniu - zaraz jesień będzie Nowej rabaty nie planowałam, ale wyszło jak wyszło
Ja z marketów tylko raz kupowałam cebulowe i więcej tego nie robiłam. Omijam z daleka. Z polskich stron też średnio kupuję. Ta jedna holenderska mi podpasowała ale teraz to tylko żonkile biorę. Ewentualnie piwonie jeszcze mnie kuszą