Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 16:39, 27 cze 2025

Marcin89 napisał(a)
Jak chcesz, to proszę

U Ciebie widzę nie marudzenie, a troskę o ogród. Takie zatroskanie i zasmucenie razem.

Marcinie, czapki z głów na widok umiejętności odróżniania tak subtelnych różnic w emocjach . Zupełnie serio to mówię .
Judith 16:41, 27 cze 2025

Magara napisał(a)

Marcin - no strzelam focha Koronę wziąłeś nie na przechowanie a żeby na głowę założyć Ale szukaj biorcy, szukaj
Ooo, widzę, że Judith chętna Bierz, w koronie lepiej się marudzi, nawet jak powody marudzenia od nas niezależne
U mnie też popadało tyle co nic. A wiatr wieje i suszy

Biorę!
Magara 23:22, 27 cze 2025

Lucy - z cierpliwością ogrodową to i jak mam lekutki problem A Ty róże odkupisz - nie wątpię w to, nic a nic Z Twoim obecnym uskrzydleniem i naszymi kciukami - musi się udać

Judith - niech moc korony będzie z Tobą
Magara 00:18, 28 cze 2025

Dla zainteresowanych holenderskimi cebulami - Farmer Gracy ma obecnie darmową wysyłkę, Polskę też promocja obejmuje
Makao 06:43, 28 cze 2025

Strasznie droga ta strona. Mam tańszą i też holenderską.
olciamanolcia 07:37, 28 cze 2025

mrokasia napisał(a)

Mów mi siostro

Dobrze że codziennie nie przesadzam
Kasya 08:08, 28 cze 2025

Makao napisał(a)
Strasznie droga ta strona. Mam tańszą i też holenderską.

Napisz mi pw co to za sklep
Gruszka_na_w... 22:55, 29 cze 2025

Już nowe tulipany? Jak ten czas leci. zdecydowanie przestałam nadążać.
Rozważania różankowe czytam jak zwykle z wielką przyjemnością. Zdarza mi się nawet czasem zazdrościć, że etap planowania nowych rabat jest już za mną.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magara 23:27, 01 lip 2025

Ania-Makao - no strona tania nie jest Ale porównywałam różnych sprzedawców angielsko/holenderskich i jak się przeliczy cenę na 1 cebulę to w sumie podobnie wychodzi. Niektórzy wyświetlają fajną cenę ale jak wejdziesz w szczegóły oferty to się okazuje, że cena dotyczy 3 cebulek a nie 10
Oczywiście tak czy siak jest dużo, dużo, drożej niż w biedrze. Ale ja doszłam do ściany. Biedronkowe pomyłki mnie wkurzają i frustrują kolejny rok. Jestem w stanie zapłacić więcej i mieć radochę wiosną I liczyć na kwitnienie przez co najmniej dwa sezony Oczywiście co ostatecznie z tego wyjdzie to nie wiem - zamówiłam - wiosną się okaże Jak chce się kupić 20 czy 30 cebul to darmowa wysyłka jest jak najbardziej pożądana

Haniu - zaraz jesień będzie Nowej rabaty nie planowałam, ale wyszło jak wyszło

Zaczyna u mnie się kolorowić, w końcu

Makao 08:27, 02 lip 2025

Ja z marketów tylko raz kupowałam cebulowe i więcej tego nie robiłam. Omijam z daleka. Z polskich stron też średnio kupuję. Ta jedna holenderska mi podpasowała ale teraz to tylko żonkile biorę. Ewentualnie piwonie jeszcze mnie kuszą