Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

LIDKA 21:37, 24 kwi 2025

P.s.
Biore przykład z Justysi nożycorękiej.
Rojodziejowa 21:37, 24 kwi 2025

O! Tożto to iście justyśkowe cięcie!!
olciamanolcia 21:37, 24 kwi 2025

LIDKA napisał(a)
Pati patrz na moją najstarszą hortensję.

Ten sam krzew limelight

Wrzesień 2024

Marzec 2025

Uwierz że hortki można ciąć nisko. I to im dobrze robi.

Ale cudowna
Przepiękna ❤️
basia3012 22:44, 24 kwi 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Dotarły supertunie zamówione w styczniu. Podobnie jak w zeszłym roku jestem zadowolona ze źródła.

Porównanie koloru Bubblegum i Jazzberry.

Fajne połączenie kolorów tych supertunii. Ja kupiłam tą Bubblegum a potem żałowałam, że nie połączyłam jej z tą Jazzberry, na przemian. Płaciłam po 10 zł. Ale moje sa mniejsze. Podasz źródło? Może za rok bym skorzystała.
Kordina 09:05, 25 kwi 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Dotarły supertunie zamówione w styczniu. Podobnie jak w zeszłym roku jestem zadowolona ze źródła.

Patrycjo właśnie wczoraj dostałam powiadomienie, że jadą do mnie też. Zrobię później zdjęcia i porównamy. Twoje piękne, bujne, takie miałam w zeszłym roku i dzieliłam obdarowując innych
Co do cięcia czegokolwiek, to przestałam się bać a nawet rozszerzyłam "działalność" właśnie przez Justyśkę nożycoręką, jak ją ładnie określiła Lidzia
olciamanolcia 10:09, 25 kwi 2025

LIDKA napisał(a)
P.s.
Biore przykład z Justysi nożycorękiej.

No i widzisz jakie masz giganty
DariaB 10:20, 25 kwi 2025

Super się u Ciebie dzieje. Bardzo ładne mają kolory mieczyki. Tulipany z Lidla zawsze mi kwitnęły w pierwszym roku, w drugim bywało różnie. Żadne nie zakwitły? Moja Amanogawa sadzona rok temu też pięknie kwitnie, moglabym ich mieć więcej. Kot jest uroczy, nie ucieka? Moja to od razu daje dyla.
Patrycja_KG_Lu 15:16, 25 kwi 2025

LIDKA napisał(a)
Pati patrz na moją najstarszą hortensję.

Ten sam krzew limelight

Wrzesień 2024

Marzec 2025

Uwierz że hortki można ciąć nisko. I to im dobrze robi.

Obserwowałam przez dwa lata patyki hortek. Listki i nowe gałązki puszczają z tych jakby oczek, ułożonych na tym samym poziomie, jedno po lewo i jedno po prawo. Pozbywając się takiej dużej liczby gałęzi to na logikę mamy mniej oczek i mniej pędów. Abstrakcja jak dla mnie na razie.
Wafel 15:26, 25 kwi 2025

Urocze te surfinie Bubblegum to te bardziej pastelowe?
Patrycja_KG_Lu 15:27, 25 kwi 2025

DariaB napisał(a)
Super się u Ciebie dzieje. Bardzo ładne mają kolory mieczyki. Tulipany z Lidla zawsze mi kwitnęły w pierwszym roku, w drugim bywało różnie. Żadne nie zakwitły? Moja Amanogawa sadzona rok temu też pięknie kwitnie, moglabym ich mieć więcej. Kot jest uroczy, nie ucieka? Moja to od razu daje dyla.

Na razie pojawił się jeden widoczny kolorowy pączek. Kotek był długo niewychodzący jak mieszkał w bloku, jedynie na osiatkowany balkon. Potem w domu zaczął nam takie arie robić przy oknach i budził niemowlę, że nie było wyjścia.