Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Patrycja_KG_Lu 18:33, 02 maj 2025

Marcin89 napisał(a)
Patrycja, czy to nie wygląda znajomo?

Trochę tak, chociaż szerokość rabaty nie ta
Angelika95 19:12, 02 maj 2025

U Ciebie Patrycja piękna wiosna. Ładny kolor tulipanów i cudne kwitnące wiśnie. No i trawnik - co za soczysta zieleń. Widzę, że działasz dalej, będę zaglądać. Wstawiaj dużo zdjęć, wydaje mi się, że masz już dużo zrobione w ogrodzie, wiele miejsc zagospodarowanych i przynajmniej częściowo obsadzonych.

Aaa i jak pięknie Ci się rozrosła sesleria w wąskich rabatach.
Patrycja_KG_Lu 19:21, 02 maj 2025

Angelika95 napisał(a)
U Ciebie Patrycja piękna wiosna. Ładny kolor tulipanów i cudne kwitnące wiśnie. No i trawnik - co za soczysta zieleń. Widzę, że działasz dalej, będę zaglądać. Wstawiaj dużo zdjęć, wydaje mi się, że masz już dużo zrobione w ogrodzie, wiele miejsc zagospodarowanych i przynajmniej częściowo obsadzonych.

Aaa i jak pięknie Ci się rozrosła sesleria w wąskich rabatach.

Z trawnika z mikrokoniczyną jesteśmy bardzo zadowoleni.

10 maja wybieramy się grupowo do szkółki i planuje spore zakupy. Będzie dużo sadzenia.

Mam jeszcze takie ujęcie z zeszłego tygodnia na tyły użytkowe.

Angelika95 19:25, 02 maj 2025

Super ujęcie. A właśnie- co do Waszego spotkania: ostatnio sobie myślałam, że fajnie macie, że mieszkacie niedaleko: Ty, MagdaLenka i Aga z Boso. Czy jeszcze ktoś? Ja do Lublina mam 2h, to moje miasto ze studiów, ale jak kiedyś w bliżej nieokreślonej przyszłości, może w przyszłym roku, ogarnę się już z dziećmi i będziecie chciały mnie wziąć to chętnie się z Wami spotkam

Co będziesz kupowała?
Kasya 20:02, 02 maj 2025

Ojej jak duzo tych skrzyn !
I jak zieloniutko
MagdaLenka 22:13, 02 maj 2025

Angelika95 napisał(a)
Super ujęcie. A właśnie- co do Waszego spotkania: ostatnio sobie myślałam, że fajnie macie, że mieszkacie niedaleko: Ty, MagdaLenka i Aga z Boso. Czy jeszcze ktoś? Ja do Lublina mam 2h, to moje miasto ze studiów, ale jak kiedyś w bliżej nieokreślonej przyszłości, może w przyszłym roku, ogarnę się już z dziećmi i będziecie chciały mnie wziąć to chętnie się z Wami spotkam

Co będziesz kupowała?

Spotykamy się jeszcze z Agnieszką Agapant, Anią Anpi i Beatką z Ogrodowych Skarbów. Fajnie by było, gdybyś i Ty czasem do nas dołączyła.
W wakacje byłam w Twoich okolicach (między innymi w Kurozwękach) i nawet zastanawiałam się, czy nie wprosić się na kawę, ale głupio mi było tak na ostatnią chwilę...
Angelika95 06:16, 03 maj 2025

MagdaLenka napisał(a)

Spotykamy się jeszcze z Agnieszką Agapant, Anią Anpi i Beatką z Ogrodowych Skarbów. Fajnie by było, gdybyś i Ty czasem do nas dołączyła.
W wakacje byłam w Twoich okolicach (między innymi w Kurozwękach) i nawet zastanawiałam się, czy nie wprosić się na kawę, ale głupio mi było tak na ostatnią chwilę...

O to super ekipa następnym razem daj znać jak będziesz