Iwonko cudze chwalicie swego nie znacie Znasz to powiedzenie? Mnie sie u ciebie wszystko podoba nawet te pojedyńcze kwiaty na trawniku Dla mnie sa rormantyczne a ze biegałas slalomem z kosiarka to inna rzecz Liczy sie romantyzm nie robota

Ławeczki proszę do mnie cudne!!!( jeszcze nie mam )Puchacza to bym chyba udusiła z miłosci ma tyle mądrosci w oczach i wiem ze to najłagodniejsze pieszczochy pomimo swych rozmiarów Nie mów mu fuj pies

On nie rozumie co zrobił nie tak To dla niego naturalne zrobic siusiu kiedy musi Pieski uczy sie tak jak dzieci chwali kiedy zrobią to w odpowiednim miejscu a one to kodują. Kiedy im sie zdarzy robi sie minkę i zawstydza nią ha,ha One tez to wiedzą Moja tak reaguje i naprawdę jej wstyd, a ja wtedy sie smieje i mówie nie szkodzi kochana wiem ze to moja wina bo nie wyszłam z tobą w odpowiednim momencie .Nie stresruję jej bo mnie sie kiedys tez zdarzyło do łózka zrobic haha,Miłam piekny sen

łazienkowy ha,ha Trzeba sie posmiac bo to zdrowy odruch .Dziekuje za wizytę i miłe słowa.Nie napisze ze bede wpadac bo niektórzy tak pisza grzecznosciowo a potem ich i tak nie ma

Kiedy cie odwiedzę sama to zauwazysz bez obietnic . .Slicznie u ciebie i tak miłosnie a ja to lubie .Miłego dnia Iwonko

.