Mowa była o beegarden, ale sadzoneczki przychodzą w takich 6ciopakach. Nie są duże. W komentarzach do innych aukcji widziałam, że bywają sprzedawcy z większymi, a niewiele droższymi.
Była też rozmowa w zeszłym roku, że zdjęcia i kolory oraz układ sklepu jest bardzo podobny do tego Katarzyny B. co prowadzi podcast o ogrodnictwie. U niej właśnie są szkolenia oraz w sezonie są dni otwarte na sprzedaż sadzonek. Pomyslałam, że może to właśnie o nich chodziło.
Ania a u was jeszcze snieg lezy? U nas moze w marcu stopnieje. Mam poukladany warstwami lod na to snieg, potem znowu pokrywa z lodu i dosypany swiezy puch sprzed kilku dni.
A wczoraj zauwazylam ze mojego Judaszowca Rising Sun bryła lodu z dachu trafila. Cala galaz taka najgrubsza odłamana od pnia. A tak patrzylam przy sadzeniu czy mu cos grozi. Wydawal sie bezpieczny. Fajna miejscowka po 3 nieudanych, rosl mi super. I co teraz zrobic, Jakis szkielet ochronny na zime kombinowac czy szukac kolejnej miejscowki?
Ale wrzucilam do koszyka judaszka Yellow Beauty i tak sie waham czy kupowac. I kolejny wor karmy dla ptakow pora zamowic, bo pożarły wszystko.
Cześć Tarciu
Śniegu u mnie już nie ma, a jak pisałaś, to były resztki, w piątek trochę napadało, w sobotę stopniało i już nic białego mi nie leży.
Leżę za to ja plackiem cały weekend. Jakiś wirus mnie położył, ale już powoli się podnoszę
Bardzo mnie zasmuciła Twoja wiadomość o połamanym judaszowcu. Może lepiej szukać nowej miejscówki, albo chociaż trochę odsunąć z zasięgu tego co leci z dachu? Trudne dylematy, skoro ładnie tam rósł.
U mnie też sporo roślin w koszykach
Chciałam zobaczyć tego Twojego z koszyka, ale wyświetla mi Tylko Melon Beauty.
U mnie ptaszki też urzędują, co bardzo mnie cieszy.
Są głównie wróble i sikorki, czasami widzę rudzika, raz chyba kosa i raz był taki jeden, którego wszystkie się bały, ale nie umiem go zidentyfikować. Zdjęcie słabe ale może Wam się uda