Dlatego, że nie mam zdjęć zrobionych. Granica mojej działki przebiega wzdłuż ściany budynku gospodarczego i niefortunnie wyjście jest w tamtym kierunku - do sąsiada. Dlatego to zmieniamy
Nie da rady, bo nie mieszkam tu sam i to nie przejdzie. Bo u Wioli antracyt mi się podoba
Ale nasz gospodarczy już ma brązowe elementy. Jakbym to pomieszał z antracytem to wyszło by koszmarnie.
Dodatkowo sam mam dom z brązem (okna, rolety, rynny, podbitka, kominy i dachówka). To już sprawa konserwatora zabytków...
Ściana zachodnia gospodarczego jest przy tarasie i idąc tamtędy latem czuć jak oddaje ciepło, to co by było przy czarnej?! Więc muszę te wszystkie elementy brać pod uwagę. Ale przecież ma być bluszcz na parę lat. Będziemy widzieć, czy nam pasuje
Ciężko powiedzieć, żeby ktoś tak chciał, nie było wyjścia Kwestia obecnej sytuacji wynika z historii tego budynku, który jeszcze parę lat temu był prawie na środku dużej działki. Podział działki na 3 części spowodował aktualny stan. Ale inaczej się nie dało, nie zmieścił by się nasz bliźniak
Do tego był już ten płot ciemnozielony, który zasłoniłem matą. Stąd granica poszła po linii płotu i ścianie budynku i dalej już prosto.