Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w malinówkach

Ogród w malinówkach

Marcin89 19:45, 23 lut 2026

LIDKA napisał(a)
Co do cięć to obcięłam dziś miscanty. Jutro planuje koreankę. I już po kolei będę lecieć rabaty na gotowo.
Wiem, czytam u Ciebie na bieżąco
Marcin89 19:48, 23 lut 2026

MagdaLenka napisał(a)
Narzędzie do kantów mam z tej samej firmy, tylko bez uchwytu. Jak na razie sprawdza się.
Też myślałem nad tym drugim modelem z prostym kijem, a padło na ten co widać. Dobrze, że się sprawdza
Marcin89 19:51, 23 lut 2026

Angelika95 napisał(a)
Wow Marcin, fajne zakupy sobie poczyniłeś. Przejrzałam Twój wątek - przyznaję, że głównie obrazkowo - i muszę powiedzieć, że naprawdę fajnie Ci to wszystko wychodzi. Widać kawał przemyślanej roboty
Fajnie, że jesteś i dziękuję za pochwałę Już zdążyłem przeczytać u Ciebie jakie masz plany na ten sezon. Git, plan jest najważniejszy. Mnie już ręce świerzbią do przesadzania roślin i cięcia
kasiab 05:56, 24 lut 2026

Chyba wszyscy czekamy na to, by wsadzić ręce po łokcie w ziemię
Super zakupy Marcinie oby sprawdziły się w sezonie wzorowo (ja nie mam szczęścia do małych łopatek)
JoanNa 18:01, 24 lut 2026

MagdaLenka napisał(a)
Narzędzie do kantów mam z tej samej firmy, tylko bez uchwytu. Jak na razie sprawdza się.

Ja też w tej wersji bez uchwytu i zadowolona jestem
Polon 18:17, 24 lut 2026

Marcin, super sprzętu nakupiłeś, wszystko potrzebne. Ale masz pomieszczenie gospodarcze elegancko wyremontowane, to jest gdzie trzymać

Domowa wiosna bardzo ładna
Marcin89 19:17, 24 lut 2026

kasiab napisał(a)
Chyba wszyscy czekamy na to, by wsadzić ręce po łokcie w ziemię
Super zakupy Marcinie oby sprawdziły się w sezonie wzorowo (ja nie mam szczęścia do małych łopatek)
Chyba zostawię wszystkie Zawsze się przydadzą. Jedna bardzo wąska do sadzenia cebul, druga do nabierania ziemi i mieszania, a trzecia dobra do kopania dołków pod byliny.
Marcin89 19:18, 24 lut 2026

JoanNa napisał(a)

Ja też w tej wersji bez uchwytu i zadowolona jestem
Też dobre wieści
Marcin89 19:20, 24 lut 2026

Polon napisał(a)
Marcin, super sprzętu nakupiłeś, wszystko potrzebne. Ale masz pomieszczenie gospodarcze elegancko wyremontowane, to jest gdzie trzymać

Domowa wiosna bardzo ładna
Jeszcze żeby tak elegancko robił się porządek w środku No i czekam na zarastanie bluszczem od zewnątrz.

Tak, hiacynty cieszą oko i pachną na cały pokój
JoanNa 19:34, 24 lut 2026

Marcin89 napisał(a)
Jeszcze żeby tak elegancko robił się porządek w środku No i czekam na zarastanie bluszczem od zewnątrz.

Tak, hiacynty cieszą oko i pachną na cały pokój

Ja uwielbiam hiacynty za ich elegancki kwiatostan, ale zapachu no nie mogę znieść Jednego roku powycinalam nożyczkami te pręciki z KAZDEGO pojedynczego kwiatka myśląc że to pręciki są źródłem zapachu ..efekt byl taki, że pachniało dalej i tak oto od ubieglego roku hiacynty zasiedlają rabatkę 'pierożkową' przy wejściu do domu