Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 10:02, 20 lip 2012

I jeszcze jedno Agnieszko, pojechałam dokupić Imperatę, ale już nie było. Może jeszcze uda mi się dokupić w tym roku. Ale ze mnie gapa, od razu trzeba było to zrobić. Jak pojadę to zaraz do niej pobiegnę, padało tyle, mam nadzieję że się przyjęła.
agata_chrosc... 10:08, 20 lip 2012

Dzięki Bożenko! To już druga jesteś zadowolona z Błekitnego ANioła. Ja szukam powojnika na płot za różanką. Róże będą różowe i białe i chcę dla nich tło delikatne, właśnie takie coś chyba by było dobre. ALe jak będziesz miała więcej zdjęć to ja bardzo bardzo chętnie zobaczę
A Imperatę na pewno jeszcze kupisz - to dość popularna trawa ostatnio
AgnieszkaBK 11:40, 20 lip 2012

Fajnie, że będziesz mogła być tyle dni na działce... życzę dobrej pogody
EPODLAS 12:34, 20 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Dzięki Bożenko! To już druga jesteś zadowolona z Błekitnego ANioła. Ja szukam powojnika na płot za różanką. Róże będą różowe i białe i chcę dla nich tło delikatne, właśnie takie coś chyba by było dobre. ALe jak będziesz miała więcej zdjęć to ja bardzo bardzo chętnie zobaczę
A Imperatę na pewno jeszcze kupisz - to dość popularna trawa ostatnio

Ja też o Błękitnym Aniele słyszałam same pochlebne opinie. Unikam wymagających roślin, ale powojniki jakoś się u mnie sprawdzają. Chociaż dwa mi dwa wymarzły, ale ta zima była wyjątkowa niedobra dla roślin. Mam nadzieję że tak prędko się nie powtórzy.

monteverde 13:10, 20 lip 2012

Bożenko serdecznie gratuluję 102 stronki i czekam na więcej a co do Błękitnego Anioła potwierdzam , bardzo wdzięczny powojnik,mam
AniaDS 12:32, 21 lip 2012

Na stóweczkę

Celina 21:15, 22 lip 2012

Zagladam do Ciebie
marzena 23:27, 22 lip 2012

pozdrawiam i wysyłam kwiatka na 100
Milka 16:26, 23 lip 2012

Bożenko, gratuluję na 102!!!
widziałam spotkanie, bardzo fajne i super, że posiedzisz na działce, a pogoda ma byc coraz łądniejsza

EPODLAS 21:11, 29 lip 2012

Witam po przerwie, dzisiaj przyjechałam do domu z łupami z mojej działki. Ogórki obrodziły mimo przygody z kretem obrodziły całkiem ładnie. Pogoda była upalna i parna, ale parę razy popływałam w jeziorze, i oczywiście pracowałam na działce. Odwiedziły mnie koleżanki z Ogrodowiska Ania i Małgosia z mężami. Było naprawdę super.
Ponieważ zdjęcia ze spotkania zamieściły już Ania i Małgosia, ja wklejam tylko dwa.

A to dzisiejsze zdjęcie tuż przed wyjazdem z działki. Cynie posadziłam w dwóch miejscach. Te są przy samym domku.

Ładnie wyglądają przy zielonych iglakach.

Siedząc na tarasie obserwuje siadające na nich motyle.