Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

an_tre 23:08, 30 lip 2012

Ja też pamiętam, ze Małgosia choruje na rozwary a może będą u Szmitów?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 23:47, 30 lip 2012

Bożenko - przepiękne widoki z bliska jak i te ogólne - wszystko ślicznie rośnie
EPODLAS 10:04, 31 lip 2012

Sebek napisał(a)
Bożenko - przepiękne widoki z bliska jak i te ogólne - wszystko ślicznie rośnie [/quote
Sebku, po okresie suszy, mamy dużo deszczu, rośliny odżyły i nadrabiają straty. Trawa zielona, wszystko idzie w górę dosłownie w oczach. A to już sierpień, aż mi się nie chce wierzyć, zbliżamy się do jesieni.
Milka 11:53, 31 lip 2012

też uwielbiam rozwary; właśnie tworzę obwódkę wokół Susan- magnoli z bordowych żurawek i rozwarów
a Misia wybrała fajne miejsce odpoczynku, ta droga taka nostalgiczna
Celina 21:04, 31 lip 2012

EPODLAS napisał(a)
Rozwary, kiedyś przeczytałam o nich w jakimś piśmie ogrodniczym i jak zobaczyłam niebieskiego to kupiłam. Mam dziś trzy kolory, chcę dokupić jeszcze różowego. Mnie bardzo się podobają, widać je z daleka. No i te baloniki, nie widziałam ich u żadnych innych kwiatów przed kwitnięciem.
Moje rozwary.

Bożenko kupiłam w ubiegłym roku od babki pod cmentarzem i nie wiedziałam ,że to sie rozwar nazywa! A są cudne. Nie widziałam różowego! Bożenko on w takim mocnym różu jest? Bo ja mam biały z różowym środkiem.Jak gdzieś wykukam to kupię napewno!

Bogdzia 21:21, 31 lip 2012

Bardzo mi się podoba Twój ogród ale ta polna droga mnie zachwyciła. Coraz mniej takich piaszczystych dróg wszystko asfaltują , jest pewnie wygodniej jeździc ale taki piasek jak cudnie wygląda.
majkel0326 21:32, 31 lip 2012

Bożenko,widoki u Ciebie piękne.Najbardziej zainteresowała mnie ta trawiasta rabata.Przy okazji pokaż więcej jej zdjęć jeżeli możesz.Jakie trawy masz u siebie?
Przetacznik 21:35, 31 lip 2012

Hej Bożenko ja jak zobaczyłam w swoim ogródku te " baloniki" zupełnie nie wiedziałam co to, a potem taka niespodzianka błękitna się pokazała. Też mnie zachwycają i kupiłam różową sadzonkę niewysoką
Gabriela 21:49, 31 lip 2012

EPODLAS napisał(a)
I jeszcze kilka obrazków z mojego letniego ogrodu.
Rabata bylinowa - niedoskonała.

]

Dlaczego ta rabata miałaby być niedoskonała? Zdrowe, rozrośnięte byliny, dobra kompozycja, czego chcieć więcej?
an_tre 22:53, 31 lip 2012

Gabriela napisał(a)

I jeszcze kilka obrazków z mojego letniego ogrodu.
Rabata bylinowa - niedoskonała.

]

Dlaczego ta rabata miałaby być niedoskonała? Zdrowe, rozrośnięte byliny, dobra kompozycja, czego chcieć więcej?
Gabrysiu ta rabata w realu jest cudowna, a Bożenka zbyt skromna cały ogród jest tak wypieszczony, że nic tylko w nim przebywać i chłonąć widoki i...ta kojąca cisza
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies