Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

malgocha1960 20:29, 16 sty 2012

Zarejestrowałam się,żeby móc dać nieco komentarzy do Gramy,znam ją z extradomu i zawsze tam podziwiałam jej piekny ogród.Zdjęc swoich nie bedę wklejać,bo sama wiesz,że mój ogród ma dopiero 2 lata i niewiele jest do pokazania.
babopielka 20:33, 16 sty 2012

Gosia - nie bądż taka skromna .Widziałam Twój ogród na własne oczy i wiem ,że jest co pokazać .
Zakładaj swój wątek

Bożenko przepraszam ,że u Ciebie piszę do Gosi ,ale my się znamy ,mieszkamy blisko siebie .
malgocha1960 20:37, 16 sty 2012

Może w tym roku jak wszystko jeszcze troche podrośnie,zwłaszcza te skarby zdobyczne od ciebie.Zreszta zarejestrował mnie syn,nie wiem jak zakłada się wątek.
an_tre 22:22, 16 sty 2012

Widzę, że coraz więcej fanek ogrodowych z tej strony Wisły witam i pozdrawiam wszystkie prawie sąsiadki Gosię i obie Bożenki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 22:19, 17 sty 2012

Ponieważ wszyscy zamieszczają zdjęcia ze swoich zimowych ogrodów, ja zapragnęłam też zrobić kilka zimowych zdjęć. Niestety na swoją działkę jadę za tydzień. Wzięłam Misię, aby mi posłużyła jako model i poszłam do pobliskiego lasku na łowy fotograficzne. Z zapałem uczę się, żeby zdjęcia z mojego ogrodu były w przeszłości lepsze. Pogoda była jako taka, słońce prześwitywało przez chmury. Ale co tam, jak się uczyć to w każdych warunkach.
Te rude liście na tle białego śniegu, bardzo mi się podobały

A to zbilżenie listków, moje próby zdjęć makro.

Za Misią biegałam, ale ona nie kwapiła pozować mi jak modelka, ale jakoś się udało
I następne zbliżenie, jak nie ma kwiatów, dobre i igły sosny.

I dwa widoki zimowego pejzarzu
Następne zimowe zdjęcia będą już z mojego ogrodu, jak jeszcze będzie śnieg.
Pszczelarnia 22:26, 17 sty 2012

Elfik 22:38, 17 sty 2012

Bożenko, ja też dzisiaj robiłam sesję pejzaży zimowych, pstrykam wszystko, co się da, też się uczę, a mój Amiś tak jak Twoja Misia - nie chce pozować i już! A ja najbardziej poluję, żeby uchwycić go z uśnieżonym nosem, albo jak się zażera śniegiem.
marzena 23:44, 17 sty 2012

Bożenko, bardzo fajne te zimowe zdjecia leśne, a Misia nie zapadła się w śniegu ?
no, to teraz faktycznie kolej na fotki zimy w Twoim ogrodzie
EPODLAS 10:33, 18 sty 2012

marzena napisał(a)
Bożenko, bardzo fajne te zimowe zdjecia leśne, a Misia nie zapadła się w śniegu ?
no, to teraz faktycznie kolej na fotki zimy w Twoim ogrodzie

Marzeno, Misia jest małym pieskiem, ale i śniegu nie było dużo i dawała radę. Zamiast ustawiać się "do kamery" zapamiętale obwąchiwała wszystko co się da. Czekam na większe opady (ale bez przesady).
Ona uwielbia zimne klimaty, nienawidzi upałów. W upały nie chce chodzić, a jak ją wyciągnę na spacer, to szuka cienia i klap.
babopielka 11:16, 18 sty 2012

O ja mam podobnego piesia i nawet imię ma podobne Misiu