Celinko, wiosna idzie, będzie co fotografować. Więc rozgryzaj aparat rozgryzaj? I pokazuj nam piękne zdjęcia. Byłam u ciebie przed chwilą i podziwiałam piękne zdjęcia host.
Gdzie ty wiosnę widzisz Bożenko. Znowu śniegu dosypało. Luty, jak to luty, musi udowodnić, że jest środkiem zimy! A ciebie perspektywa zbliżającego się wyjazdu rozgrzewa Tam już pewnie wiosna gości
Basiu, idzie wiosna, bo przecież już niedługo i będzie. U nas też zimowo, ale po niedzieli będzie lepiej. Znowu odłożyłam wyjazd na działkę na następną niedzielę. Wierzę, że wg zapowiedzi meteorologów w następną niedzielę będzie lepiej.
Danusiu, u nas już dzisiaj nie sypie, ale dalej krajobraz zimowy. A na następną niedzielę będzie już 3 marca, a to już jakoś lepiej brzmi.
Dziewczyny ciała i umysły już tęsknią do słońca. Dzisiaj było u nas wyjątkowo pochmurno, a teraz pada deszcz. Jakaż będzie radość gdy zobaczymy pierwsze oznaki już prawdziwej wiosny. Dobrze, że chodzę na ćwiczenia, bo byłoby jeszcze gorzej. Dzisiaj mieliśmy tylko ćwiczenia na piłkach. Dostałam wycisk, ale mi się podobało.
Trzeba ćwiczyć, jak nie z łopatą to chociaż na piłce
Melduję, że u mnie zima na całego, sypie cały dzień,
liczę tak jak ty na wiosnę w przyszłym tygodniu, oby znowu się nie pomylili w tych prognozach