Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 22:41, 22 lut 2013

Celina napisał(a)
Bożenko , rok temu miałam te same dylematy co kupić . Pochodź , poczytaj bo to spory wydatek.Ale potem niezła zabawa. mojego aparaciku ciągle nie rozgryzłam!

Celinko, wiosna idzie, będzie co fotografować. Więc rozgryzaj aparat rozgryzaj? I pokazuj nam piękne zdjęcia. Byłam u ciebie przed chwilą i podziwiałam piękne zdjęcia host.
barbara_kraj... 23:20, 22 lut 2013

Gdzie ty wiosnę widzisz Bożenko. Znowu śniegu dosypało. Luty, jak to luty, musi udowodnić, że jest środkiem zimy! A ciebie perspektywa zbliżającego się wyjazdu rozgrzewa Tam już pewnie wiosna gości
danuta_szwajcer 10:27, 23 lut 2013

Wiosenne pozdrowienia chociaż u nas ciagle sypie i sypie
EPODLAS 10:58, 23 lut 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Gdzie ty wiosnę widzisz Bożenko. Znowu śniegu dosypało. Luty, jak to luty, musi udowodnić, że jest środkiem zimy! A ciebie perspektywa zbliżającego się wyjazdu rozgrzewa Tam już pewnie wiosna gości

Basiu, idzie wiosna, bo przecież już niedługo i będzie. U nas też zimowo, ale po niedzieli będzie lepiej. Znowu odłożyłam wyjazd na działkę na następną niedzielę. Wierzę, że wg zapowiedzi meteorologów w następną niedzielę będzie lepiej.
Danusiu, u nas już dzisiaj nie sypie, ale dalej krajobraz zimowy. A na następną niedzielę będzie już 3 marca, a to już jakoś lepiej brzmi.
Urszulla 15:36, 23 lut 2013

U mnie tak samo jak u Ciebie.
Zostawiam więc tylko pozdrowienia
Celina 17:36, 23 lut 2013

Też odkładam wizytę na działce! a ciągnie mnie niemiłosiernie!
Ale tam wszystko, na pewno zasypane po pas.
Znowu dzisiaj dowaliło
AniaDS 17:58, 23 lut 2013

Marzec nadchodzi, a w marcu zwykle już wiosna, bądźmy dobrej myśli
Ewa4 19:32, 23 lut 2013

Bożenko byłam w Twoim ogrodzie było bardzo miło.Pozdrawiam
EPODLAS 19:47, 23 lut 2013

Dziewczyny ciała i umysły już tęsknią do słońca. Dzisiaj było u nas wyjątkowo pochmurno, a teraz pada deszcz. Jakaż będzie radość gdy zobaczymy pierwsze oznaki już prawdziwej wiosny. Dobrze, że chodzę na ćwiczenia, bo byłoby jeszcze gorzej. Dzisiaj mieliśmy tylko ćwiczenia na piłkach. Dostałam wycisk, ale mi się podobało.
Gosiniak 21:09, 23 lut 2013

Trzeba ćwiczyć, jak nie z łopatą to chociaż na piłce
Melduję, że u mnie zima na całego, sypie cały dzień,
liczę tak jak ty na wiosnę w przyszłym tygodniu, oby znowu się nie pomylili w tych prognozach