Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

marzena 23:36, 05 lut 2012

Bożenko, jakie piękne fotki z parku, łabędzie i kaczki świetne w tych gromadach !
EPODLAS 09:54, 06 lut 2012

Marzenko, bardziej mnie zadziwiły kaczki niż łabędzie, pływały sobie i wyglądały na szczęśliwe, jakby nic nie robiły sobie z mrozu. Wszystkie zwierzęta i ptaki mają teraz ciężko. A mrozy jeszcze mają trwać i na razie nie widać końca.
Milka 10:36, 06 lut 2012

Bardzo malowniczo zaprezentowałaś park. Jego urodę podziwiałam latem. Było kolorowo i bardzo oryginalnie. Chętnie bym zobaczyła fotki waszego parku latem. Tak, więc Bożenko masz zadanie latem, przynajmniej ręce nie zgrabieją z zimna
EPODLAS 10:43, 06 lut 2012

Na pewno zrobię, bo park jest naprawdę ładny. Irenko, ta śliczna dziewczynka obok ciebie to wnusia? Zazdroszczę, mam same wnuki - chłopaki.
Milka 10:48, 06 lut 2012

Tak, to moja wnusia Gabrysia, w tym roku 3 lata, a wnuczek w kwietniu rok skończy. Syn, na razie nie ma dzieci i jak mówi, nieprędko będą. Napatrzył się jak siostra dostaje w kość Ale teraz tak mówi, potem na pewno zmieni zdanie
Czekam na maj i fotki z parku i twojego ślicznego ogrodu. Chyba mi przemarzła, moja młoda karagana syberyjska
Bogdzia 10:58, 06 lut 2012

Piękne zdjecia parkowe. Przy dużym mrozie zdarza się ze ptaki zamarzają w wodzie. Kaczki maja spory kawałek wody ale jeden łabędź albo siedzi na lodzie albo już przymarzł.Mam nadzieję że tam ktoś tego pilnuje.Piękny ten wodospadzik.Ja tez będę czekac na wiosenne i letnie zdjęcia parku.
monteverde 11:45, 06 lut 2012

No super zdjęcia, a czy mieszkańcy dokarmiają te ptaki? nazwa rzeczki Zgłowiączka, trudna do zapamiętania i wymówienia
EPODLAS 18:07, 06 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia parkowe. Przy dużym mrozie zdarza się ze ptaki zamarzają w wodzie. Kaczki maja spory kawałek wody ale jeden łabędź albo siedzi na lodzie albo już przymarzł.Mam nadzieję że tam ktoś tego pilnuje.Piękny ten wodospadzik.Ja tez będę czekac na wiosenne i letnie zdjęcia parku.

Dzięki wszystkim za odwiedzenie mojego wątku.
Bogdziu ludzie dokarmiają ptaki, a czy ktoś je pilnuje - nie wiem. Łabędzie zimą zawsze widziałam na Wiśle, w tym roku są na Zgłowiączce. Nie widziałam, żeby jakiś łabędź był przymarznięty.Myślę, że jest jakaś instytucja w mieście, która zajmuje się tymi pięknymi ptakami.
Nikt nie spodziewał się tak srogiej zimy, przecież tak długo było ciepło. Wisła w pod Włocławkiem do połowy zamarznięta, na środku widziałam płynący nurt. Tak wyglądała Wisła pod Włocławkiem w niedzielę.

an_tre 19:23, 06 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
tak wyglądała Wisła pod Włocławkiem w niedzielę.

Pięknie uchwyciłaś panoramę prawobrzeżnego Włocławka z pod mostu, ja przeważnie patrzę na drugi brzeg z jego wysokości
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 19:42, 06 lut 2012

Aniu, właśnie przez ten most na drugą stronę jadę ma moją ukochaną działkę. Znam tą drogę na pamięć.