EPODLAS
09:39, 10 lut 2012

Weroniko, dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie. Mieszkałaś w Toruniu 35 lat to już na pewno znasz to miasto dobrze. Moją dzielnicą było "Bydgoskie" blisko miasteczka uniwersyteckiego.Też lubię operetkę, a nade wszystko kino. Kiedyś chodziłam na każdą premierę, teraz o dużo mniej, ale jak film jest ciekawy staram się iść. W niedzielę idę na "W Ciemności" Agnieszki Holland. Lubię jej filmy. Najwięcej jeździłam na operetki do Warszawy do teatru Roma. W Łodzi też byłam ileś razy. Ostatnio byłam w Poznaniu. A teraz Weroniko z innej działki. Bardzo mi się podobają te pergole na zdjęciu. Czy robiliście sami ,czy jakiś fachowiec. Bo mi bardzo podobają się w altankach takie lekko wygięte dachy. Wyglądają ciekawiej niż takie zwykłe. Mają taki egzotyczny japoński charakter. Marzy mi się taka w pobliżu klonu, tam jest fajny cień. Mam męża majsterkowicza i na pewno by sam zrobił. Ale myślę o tym dachu, może trzeba zamówić specjalnie wygięte krokwie, czy jak to inaczej się nazywa. Podoba mi się ta ścieżka z płyt przerośnięta trawą. Wygląda tak naturalnie. Pozdrowienia.