Makao
13:57, 31 sty 2025

Okazało się że złapaliśmy grypę. Mój mąż też.
Tylko córka na razie się trzyma i młodszy syn szybko wyzdrowiał.
Mojemu pierworodnemu i mi po grypie przeszło w zapalenie krtani. Straciłam głos od ilości kaszlu. Lekarz kazał mi zwiększyć dawkę sterydu na astmę i pomogło. Głos już prawie się naprawił. Niestety kaszel nadal się utrzymuje i u mnie i u syna. Mąż jakoś łagodniej to przechodzi.
Syn i mąż przynajmniej dostali leki na grypę. Ja chorowałam jako pierwsza i nie byłam w stanie iść do lekarza. Leżałam plackiem 4 dni. Jak chłopaki zaczęli chorować to już byłam w stanie ich zarejestrowałam do lekarza.
Mam nadzieję że żadnych powikłań nie będę mieć.
Po zapaleniu krtani to kaszel pewnie jeszcze długo będę mieć.
Tragicznie się przechodzi tą grypę typu A.
Tylko córka na razie się trzyma i młodszy syn szybko wyzdrowiał.
Mojemu pierworodnemu i mi po grypie przeszło w zapalenie krtani. Straciłam głos od ilości kaszlu. Lekarz kazał mi zwiększyć dawkę sterydu na astmę i pomogło. Głos już prawie się naprawił. Niestety kaszel nadal się utrzymuje i u mnie i u syna. Mąż jakoś łagodniej to przechodzi.
Syn i mąż przynajmniej dostali leki na grypę. Ja chorowałam jako pierwsza i nie byłam w stanie iść do lekarza. Leżałam plackiem 4 dni. Jak chłopaki zaczęli chorować to już byłam w stanie ich zarejestrowałam do lekarza.
Mam nadzieję że żadnych powikłań nie będę mieć.
Po zapaleniu krtani to kaszel pewnie jeszcze długo będę mieć.
Tragicznie się przechodzi tą grypę typu A.