Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Ewa777 22:36, 31 sie 2024

Taką ilość pięknych zdjęć to ja rozumiem. Każdy obraz śliczny. Robisz tak cudowne zdjęcia, że przy każdym trzeba się zatrzymać.
Piękne zawilce. Mam ich za mało (taki wniosek po obejrzeniu Twoich).
Piękny ten czekoladowy judaszowiec
Patrycja_KG_Lu 09:45, 01 wrz 2024

Rojodziejowa napisał(a)

Nie kupowałam ich, a spodobały mi się już rok temu, bo ludziska mówiły, że po zimie nie wylazły. W tym roku zaryzykowałam z łososiową i różowà, ale biała i limonkowa są cudne.

Patrzę na te zdjęcia i nie mogę się nadziwić, ile Ty tam wszystkiego masz

My z Agnieszką z wątku Boso… zaryzykowałyśmy i kupiliśmy na spółkę paczkę maluchów SUNSEEKERS SWEET FUCHSIA. Są w drodze. Ciekawe czy przeżyją.
LIDKA 10:31, 01 wrz 2024

Tarcia za rok nie wstawisz nogi w rabaty. Pięknie masz. I zdjęcia doskonałe. Przez nie weszłam na sklep i szukam zawilców.
Monia81 14:45, 01 wrz 2024

TAR napisał(a)

Ania co to takie delikatne, tworzy taką chmurkę?
Ty to jak zapodasz fotki tych wszystkich bylinek, krzewów, drzew to zawsze coś wpadnie w oko kusisz
April 16:38, 01 wrz 2024

Nie no. Foty jak zwykle wymiatają Niesamowite ujęcia.
Basieksp 18:28, 01 wrz 2024

Pięknie nawet sasankę wypatrzyłam, chyba?
TAR 20:51, 01 wrz 2024

Ewa777 napisał(a)
Taką ilość pięknych zdjęć to ja rozumiem. Każdy obraz śliczny. Robisz tak cudowne zdjęcia, że przy każdym trzeba się zatrzymać.
Piękne zawilce. Mam ich za mało (taki wniosek po obejrzeniu Twoich).
Piękny ten czekoladowy judaszowiec

Judaszowce wszystkie sa cudowne. zawilcow jeszcze dokupie w nastepnym sezonie. Mam ich stanowczo za malo. Teraz mam jeszcze sporo roslin zeby posadzic przed jesienia. Mam nadzieje, ze zdaze. Bede musiala po pracy zaczac dziubac
TAR 20:55, 01 wrz 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

My z Agnieszką z wątku Boso… zaryzykowałyśmy i kupiliśmy na spółkę paczkę maluchów SUNSEEKERS SWEET FUCHSIA. Są w drodze. Ciekawe czy przeżyją.

Dziewczyny trzymam kciuki. Ja myslalam ze moje sie utopily ale to sa terminatory. Praktycznie od jesieni staly caly czas w wodzie.
Ja je podpatrzylam w zeszlym roku u Ewy777 tez dokupie rozowosci jak beda dostepne. Sa fajne, bo niezbyt wysokie i sie nie pokladaja. Jeszcze chce kupic koralowo pomaranczowych, daja dobra energie na rabatach.
TAR 20:57, 01 wrz 2024

LIDKA napisał(a)
Tarcia za rok nie wstawisz nogi w rabaty. Pięknie masz. I zdjęcia doskonałe. Przez nie weszłam na sklep i szukam zawilców.

Lidzia i o to chodzi Zeby nie wchodzic w rabaty i zeby chwasty nie rosly
TAR 21:03, 01 wrz 2024

Monia81 napisał(a)

Ania co to takie delikatne, tworzy taką chmurkę?
Ty to jak zapodasz fotki tych wszystkich bylinek, krzewów, drzew to zawsze coś wpadnie w oko kusisz

Moniu a to jest kruszyna Asplenifolia taka podrobka buka Mercedes. Musialam spod brzoz usunac wszystkie klony palmowe i szukalam azurkow na zamienniki. Az mysle czy by po druga nie podjechac.

Dzis wykopalam stagnujacego buka Purple Fountain i wzamian posadzilam klona strzepka. Troche pod wplywem wczorajszych Twoich fotek. Nie wiem czemu od razu tam nie posadzilam. Wyglada idealnie i ma wode. Nawet mezaty uznal, ze jest swietnie choc on az sie trzesie jak mu zabieram drzewami jego drogocenne slonce

A buk poszedl na przytarasowa. I tez idealnie Mam nadzieje, ze teraz wreszcie ruszy.