Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 19:30, 04 mar 2025

UlaB napisał(a)
Na all... sprzedawcy też wykorzystują zdjęcia z tego forum do promowania swoich sadzonek. Pierwszy raz trafiłam na takie fotki dobre kilka lat temu, pamiętam że nawet wrzuciłam linka właścicielce na priv. Zdjęcia nadal krążą i to u większej liczby sprzedawców.

Na olx po zgloszeniu zdjecia zostaly usuniete przez portal, na all ponoc teraz tez usuwaja jak sie zglosi.
Mnie jeszcze kiedys trafilo jak na ogloszeniu z pseudohodowli zobaczylam mojego bialasa.
Basieksp 19:30, 04 mar 2025

Miskantowo napisał(a)

Oj, byłoby milo
Gdzieś mi tu mignął ostatnio wpis, ze jest nas sporo, tych z okolic Trójmiasta i Kaszub i moznaby sie jakoś zobaczyć na zywo.
To i może ja bym się podpięła, na jakieś fajne ogrodowe spotkanie Kaszubką nie jestem, ale mieszkam prawie na Kaszubach
TAR 19:33, 04 mar 2025

Basia nie ma sprawy Proponuje maj albo czerwiec.
Miskantowo 19:40, 04 mar 2025

TAR napisał(a)

Co przyszło? Ja tez otrzymalam 2 paczki. W jednej clematisy a w drugiej nie wiem co. Jeszcze nie otworzylam, lezy w bagazniku. Bylo mi za zimno, bo polazlam polowac z aparatem na zurawie. Mało mi glowy nie urwalo taki wiatr. Ale foty mam
.

Przyszły dwa kloniki japońskie. Już pisałam u siebie. Rachityczne niebywale…
Chyba jednak i tak zostaną, dam im szansę.

Przytuliłabym lilaka Palibin, takiego do donicy na taras.

Wrzucisz te żurawie?

W ten weekend zamierzam wyskoczyć z psami nad ocean.
Jeździmy rano żeby nie było na plaży ludzi.
Po drodze mijamy kormorany, które na nabrzeżu suszą pióra po pierwszych połowach.
Bardzo lubię ich widok. Siedzą takie nieruchome z rozłożonymi skrzydłami.
TAR 19:47, 04 mar 2025

Bedzie monotematycznie ale nie moglam sie powstrzymac. Zmarzlam na kosc, bylo warto.

Basieksp 19:47, 04 mar 2025

TAR napisał(a)
Basia nie ma sprawy Proponuje maj albo czerwiec.

Taki chyba najładniejszy ogrodowo czas Podrzuciłabym Ci te chryzantemki bordowo -czerwone, czekają sobie w donicach. Po zimie, wyglądają ok, według mnie ładnie przezimowały. No i podczytałam, że przebiśniegi kosy Ci wygrzebały, mogę trochę przebiśniegów Ci też wykopać, jeśli chcesz? U mnie mocno się rozrastają
TAR 19:47, 04 mar 2025

TAR 19:49, 04 mar 2025

Basieksp napisał(a)

Taki chyba najładniejszy ogrodowo czas Podrzuciłabym Ci te chryzantemki bordowo -czerwone, czekają sobie w donicach. Po zimie, wyglądają ok, według mnie ładnie przezimowały. No i podczytałam, że przebiśniegi kosy Ci wygrzebały, mogę trochę przebiśniegów Ci też wykopać, jeśli chcesz? U mnie mocno się rozrastają

Basiu pewnie, kosy zrobily mi najwiekszy kipisz w przebisniegach. Wybaczam im tylko dlatego ze wyzeraja robale. Cebulkami podziele sie z Mrokasia W koncu do mnie tez przyjedzie
Wafel 20:10, 04 mar 2025

Piękne żurawie, co za poświęcenie na tym wietrze
TAR 20:16, 04 mar 2025

Niestety troche pozno juz bylo, wiekszosc wrocila na kwaterki. Rano jest ich wiecej i zdjecia ladniej wychodza. Ale i tak cieszy mnie, ze sie udalo.
Spacerek uwazam za udany. Czapa z kapturem sie przydała. Kurde niby 8,5 stopnia a odczuwalna minusowa.