Na olx po zgloszeniu zdjecia zostaly usuniete przez portal, na all ponoc teraz tez usuwaja jak sie zglosi.
Mnie jeszcze kiedys trafilo jak na ogloszeniu z pseudohodowli zobaczylam mojego bialasa.
Przyszły dwa kloniki japońskie. Już pisałam u siebie. Rachityczne niebywale…
Chyba jednak i tak zostaną, dam im szansę.
Przytuliłabym lilaka Palibin, takiego do donicy na taras.
Wrzucisz te żurawie?
W ten weekend zamierzam wyskoczyć z psami nad ocean.
Jeździmy rano żeby nie było na plaży ludzi.
Po drodze mijamy kormorany, które na nabrzeżu suszą pióra po pierwszych połowach.
Bardzo lubię ich widok. Siedzą takie nieruchome z rozłożonymi skrzydłami.
Taki chyba najładniejszy ogrodowo czas Podrzuciłabym Ci te chryzantemki bordowo -czerwone, czekają sobie w donicach. Po zimie, wyglądają ok, według mnie ładnie przezimowały. No i podczytałam, że przebiśniegi kosy Ci wygrzebały, mogę trochę przebiśniegów Ci też wykopać, jeśli chcesz? U mnie mocno się rozrastają
Basiu pewnie, kosy zrobily mi najwiekszy kipisz w przebisniegach. Wybaczam im tylko dlatego ze wyzeraja robale. Cebulkami podziele sie z Mrokasia W koncu do mnie tez przyjedzie
Niestety troche pozno juz bylo, wiekszosc wrocila na kwaterki. Rano jest ich wiecej i zdjecia ladniej wychodza. Ale i tak cieszy mnie, ze sie udalo.
Spacerek uwazam za udany. Czapa z kapturem sie przydała. Kurde niby 8,5 stopnia a odczuwalna minusowa.