Haniu, skumal maz, bo mu ciagle taka mise u Aprila pokazywalam i niby przypadkiem wyslalam link do sklepu. W sumie to byli zadowoleni,bo zawsze maja problem co mi dac.
Sadzonki malutkie kupuje, za to taniej. Urosna i nawet nie zauwaze kiedy.
Judith mialam wczoraj z jedna sprawa farta i sobie dodatkowo dzien zrobilam. Juz u naszej Ani Żulawianki pisalam, ze po nocy z ciapkiem w pizamce, nieprzytomna chodzilam. To prawie jak taniec zaklinaczki deszczu.
Aniu no troche tak. Tylko znowu bede miec niedoczas. I jak to przed lubym ukryje ale do jesieni zdaze sie obrobic.
Dobry patent na "delikatne zasugerowanie" potrzeb prezentowych
Mój eM niestety z tych niekumatych, jak nie powiem wyraźnie "to bym chciała" to nie kupi, bo się boi, że niezadowolona będę.
Hmm... jakbym lekko zołzowata była...
Podoba mi się "Ania Żuławianka"
I na razie możesz spać, o ile seniorek pozwoli.
Twój nocny taniec ma dużą siłę sprawczą. Padaaahuraaa
hehe Aniu pisalam Ci skad jestem, w zasadzie to mozna by do nas obu to zastosowac chociaz wczesniej Mierzejanka a teraz chyba Kaszubianka o ile jest takie slowo
Seniorek za miesiac 14 rok bedzie obchodzil. I tak jestem w szoku jaka ma niesamowita wole walki i przystosowania sie. Ze spaniem ciezko piesio ma duza niewydolnosc nerek i niestety 2 - 3 razy w nocy wychodzi, co zrobic. u nas znowu popaduje. I dobrze, potrzebujemy wszyscy tego.
Dawno u Ciebie nie byłam, a tu takie zmiany! Rabaty się zageszczają aż miło
Super zrobiłaś te ścieżki, a trawnik dodał tylko uroku. Widzę, że szalejesz zakupowo. Tak to jest jak się zakłada ogród Podoba mi się, że masz swoją wizję i ją realizujesz z sukcesem
Ja tam wolę pobuszować w szkółkach
Ach jak mnie dzisiaj kusił klon paldiski No strasznie
Ty możesz kupić wiec zazdroszczę
Ale gdzie ja bym go posadziła ?
Madziu zaraz podeślę Ci liste sprawdzonych
Ewo, dziekuje, troche jestem zmeczona. Ale dzis przepatrzylam stan posiadania i powinnam sie z nim uporac przez weekend
Kasya, ja nie mam czasu na buszowanie po ogrodniczych, zreszta u nas nie ma ich za wiele za to dzikie tlumy a ja za nimi po prostu nie przepadam. No i u nas jak kiedys pisalam przesadzili z podwyzkami, nie stac mnie.
Klona Paldiski raczej nie posadze, to potwor wielki i do tego szybko rosnie, mam juz dosyc klonoww posiadaniu