Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Judith 16:34, 15 cze 2023

Szalej jeśli masz możliwość . Kupowanie roślin daje tyle szczęścia, ze nie ma powodów, by sobie odmawiać .
Popadało czyli mocno marudziłaś?
An_na 17:58, 15 cze 2023

Poszalałaś dziewczyno
TAR 18:29, 15 cze 2023

mrokasia napisał(a)
He he he, ładne zakupy .

Noo i nawet cenowo znosnie. Zadne frykasy a ciesza. Byliny na all w juz sprawdzonych miejscach.
TAR 18:35, 15 cze 2023

Haniu, skumal maz, bo mu ciagle taka mise u Aprila pokazywalam i niby przypadkiem wyslalam link do sklepu. W sumie to byli zadowoleni,bo zawsze maja problem co mi dac.
Sadzonki malutkie kupuje, za to taniej. Urosna i nawet nie zauwaze kiedy.

Judith mialam wczoraj z jedna sprawa farta i sobie dodatkowo dzien zrobilam. Juz u naszej Ani Żulawianki pisalam, ze po nocy z ciapkiem w pizamce, nieprzytomna chodzilam. To prawie jak taniec zaklinaczki deszczu.

Aniu no troche tak. Tylko znowu bede miec niedoczas. I jak to przed lubym ukryje ale do jesieni zdaze sie obrobic.
An_na 18:45, 15 cze 2023

Dobry patent na "delikatne zasugerowanie" potrzeb prezentowych
Mój eM niestety z tych niekumatych, jak nie powiem wyraźnie "to bym chciała" to nie kupi, bo się boi, że niezadowolona będę.
Hmm... jakbym lekko zołzowata była...

Podoba mi się "Ania Żuławianka"

I na razie możesz spać, o ile seniorek pozwoli.
Twój nocny taniec ma dużą siłę sprawczą. Padaaahuraaa

W końcu się obrobisz, a luby zrozumie
TAR 20:54, 15 cze 2023

hehe Aniu pisalam Ci skad jestem, w zasadzie to mozna by do nas obu to zastosowac chociaz wczesniej Mierzejanka a teraz chyba Kaszubianka o ile jest takie slowo

Seniorek za miesiac 14 rok bedzie obchodzil. I tak jestem w szoku jaka ma niesamowita wole walki i przystosowania sie. Ze spaniem ciezko piesio ma duza niewydolnosc nerek i niestety 2 - 3 razy w nocy wychodzi, co zrobic. u nas znowu popaduje. I dobrze, potrzebujemy wszyscy tego.
Ewa777 21:25, 15 cze 2023

Dawno u Ciebie nie byłam, a tu takie zmiany! Rabaty się zageszczają aż miło
Super zrobiłaś te ścieżki, a trawnik dodał tylko uroku. Widzę, że szalejesz zakupowo. Tak to jest jak się zakłada ogród Podoba mi się, że masz swoją wizję i ją realizujesz z sukcesem
Magleska 21:33, 15 cze 2023

Tarcia fajne zakupy dałabyś namiar na te sprawdzone źródła z al
Kasya 21:57, 15 cze 2023

Ja tam wolę pobuszować w szkółkach
Ach jak mnie dzisiaj kusił klon paldiski No strasznie
Ty możesz kupić wiec zazdroszczę
Ale gdzie ja bym go posadziła ?

TAR napisał(a)
na razie z sil opadlam i skęsłam

A wczoraj cos mnie opetalo i znowu zrobilam spore zamowienia a wszystko przez jedna rosline limonkowa do cienia jakiej poszukiwalam. Skonczylo sie na zakupach kolkwicji, jasminowcow w tym aurea, roslin do obsadzenia misy, klona palmowego i Orange, wiazow Geisha i JH, ostrozek, rodgersji, parzydla, budlei. Pogielo mnie na maksa. Ale bede miec juz krzaki na uzupelnienie na froncie i za rok mniej zamartwiania sie. Caly czas wyspy sa nieobsadzone, połwyspy przy sypialniach, przod praktycznie caly do uzupelnienia. No i okolice misy, bo dostalam zrzutkowa od rodziny na urodziny

za to z pozytywów - nad ranem zaczelo padac, rownym deszczem, takim co dobrze w grunt sie wchlania. Bedzie sie kopac jak w maśle
TAR 22:56, 15 cze 2023

Madziu zaraz podeślę Ci liste sprawdzonych

Ewo
, dziekuje, troche jestem zmeczona. Ale dzis przepatrzylam stan posiadania i powinnam sie z nim uporac przez weekend

Kasya
, ja nie mam czasu na buszowanie po ogrodniczych, zreszta u nas nie ma ich za wiele za to dzikie tlumy a ja za nimi po prostu nie przepadam. No i u nas jak kiedys pisalam przesadzili z podwyzkami, nie stac mnie.
Klona Paldiski raczej nie posadze, to potwor wielki i do tego szybko rosnie, mam juz dosyc klonoww posiadaniu