Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 21:35, 15 kwi 2025

Haniu, a strzel sobie takiego Leonarda, co szkodzi. wart grzechu.
Uludki wrecz uwielbiaja polcien. Beda slicznie rosly. Wilgoc i glina im nie jest straszna. Sa genialne.
Magara 23:25, 15 kwi 2025

Ułudki rosną jak wściekłe Gdzieś mi dziś mignął wpis Aprila, że tą mają przewagę nad barwinkiem, że łatwiej je usuwać
Monia81 07:26, 16 kwi 2025

Tak kusicie ułudkami, że sobie kupiłam, a co kusicielki jedne Ania Ty jak focie wrzucisz, to napatrzeć się nie mogę a białasy mega fotogeniczne
April 07:36, 16 kwi 2025

Monika, a mogłaś sobie u mnie wykopać i białe i niebieskie ułudki ile dusza zapragnie. Tylko one nie kwitły jak byłyście i sobie dobrej reklamy nie zrobiły
Uwielbiam jak zaczynają kwitnąć ułudki, potem dołączają brunnery i kończy się niezapominajkami. Cały czas ten sam rodzaj i kolor kwiatów utrzymuje się w ogrodzie
mrokasia 08:39, 16 kwi 2025

Mam niebieskie ułudki od Aprilki i kocham . Rosną u mnie na cienistej. Muszę wyżebrać więcej .
TAR 11:11, 16 kwi 2025

Magara napisał(a)
Ułudki rosną jak wściekłe Gdzieś mi dziś mignął wpis Aprila, że tą mają przewagę nad barwinkiem, że łatwiej je usuwać

Tego nie wiem, ja swoje po kwitnieniu chce popkikowac i porzenoscic w inne miejsca

Monia81 napisał(a)
Tak kusicie ułudkami, że sobie kupiłam, a co kusicielki jedne Ania Ty jak focie wrzucisz, to napatrzeć się nie mogę a białasy mega fotogeniczne

Trzeba bylo pisac, odsadzilabym troche od siebie. Bialaski lubia wchodzic w kadry. Poprzednia moja parka byla jeszcze bardziej zafiksowana na robieniu zdjec. Witus Pierwszy i Kastorek maja albumy z setkami fotek. Te obecne maluchy teraz dopiero odkryły parcie na szklo. Choc bardziej lubi to Wituś a nie Karolito.

April napisał(a)
Monika, a mogłaś sobie u mnie wykopać i białe i niebieskie ułudki ile dusza zapragnie. Tylko one nie kwitły jak byłyście i sobie dobrej reklamy nie zrobiły
Uwielbiam jak zaczynają kwitnąć ułudki, potem dołączają brunnery i kończy się niezapominajkami. Cały czas ten sam rodzaj i kolor kwiatów utrzymuje się w ogrodzie

Patrz a u mnie brunnery zaczely rowno z ułudkami, po ich kwitnieniu rusza mocno białe zawilce wielkokwiatowe, tiarelle, rutewki, epimedia, sniedki i kosaćce. Teraz kwitna zawilce gajowe i Virascens. Nie wiem czy mam niezapominajki. Jesli juz to przyjechały z innymi sadzonkami.

mrokasia napisał(a)
Mam niebieskie ułudki od Aprilki i kocham . Rosną u mnie na cienistej. Muszę wyżebrać więcej .

Ułudki dobrze znosza rozsadzanie, nie wiem ile masz, ale te moje plamki sadzone 2 lata temu z 3 mikro sadzonek. Szybko przyrastaja.
TAR 11:24, 16 kwi 2025

Wczoraj przyszły róże Cutie Pie. Matko jakie cudne krzaczuszki. W połaczeniu ze stipa i perovskimi beda prawdziwa ozdoba na rabacie. Gdyby nie byly takie kosztowne kupilabym jeszcze kilkadziesiat tych sadzoneczek.
Moze jakis specjalista forumowy od roz mi napisze jak samemu zrobic sadzonki z istniejacych krzaczkow.
April 12:44, 16 kwi 2025

mrokasia napisał(a)

To pamiętaj jak przyjedziesz, będziemy kopać
Ewa777 14:33, 16 kwi 2025

TAR napisał(a)
Wczoraj przyszły róże Cutie Pie. Matko jakie cudne krzaczuszki. W połaczeniu ze stipa i perovskimi beda prawdziwa ozdoba na rabacie. Gdyby nie byly takie kosztowne kupilabym jeszcze kilkadziesiat tych sadzoneczek.
Moze jakis specjalista forumowy od roz mi napisze jak samemu zrobic sadzonki z istniejacych krzaczkow.

Obejrzałam w internecie fotki tej róży. Po prostu jest śliczna
TAR 15:52, 16 kwi 2025

I bezkolcowa, takie malenstwo słitaśne.