Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Makao 15:26, 28 cze 2023

Oj wierzę wierzę. Choć krwiopijców nie zazdroszczę.
Ja byłam przekonana że nick to jakaś Tereska lub Tamara a tu piszesz że Ania. No w życiu.
TAR 16:05, 28 cze 2023

Jola to ja Wam bardzo dziekuje za wizyte i te wszystkie dary. Rowniez wielkie dzieki dla Dorii i Kasi z Borów. My oczywiscie z checia odwiedzimy okolice warszawskie, opieka nad "dziecmi" powoli sie krystalizuje, bedzie komu je sprzedac.
Moj ogrod to troche radosna tworczosc ale na rabatach sadze co lubie i co przezyje w danym miejscu. Zobaczymy za kilka lat. W niedziele i poniedzialek zaczelam wypelniac te rabate przy tarasie tylko cos zmeczona jestem i nawet polowy nie zrobilam. A wczoraj zasnelam na masażu. To chyba ta zmiana temperatury i ogolne zmeczenie. Aaaa i wysadzilam wszystko z przechowalnika a T. skosil te trawska, pojawila sie bardzo ciekawa przestrzen do skomponowania. Pociagne wysepke od brzoz przy misach i ladnie zamknę przy koncu sciezki trawnikowej. Juz mi wyobraźnia dziala Bedzie łatwiej jak gorka z ziemia zniknie i ten caly smietnik za nia. Jednak to najwczesniej jesienia.

Żaluje jedynie ze wiecej osob zapowiadanych nie przyjechalo. Nic to jeszcze bedzie okazja.
TAR 16:05, 28 cze 2023

Makao napisał(a)
Oj wierzę wierzę. Choć krwiopijców nie zazdroszczę.
Ja byłam przekonana że nick to jakaś Tereska lub Tamara a tu piszesz że Ania. No w życiu.

no co Ty, nie wiedzialas? kiedys tłumaczylam skad ten nick
sylwia_slomc... 16:16, 28 cze 2023

Ja też nie wiem skąd, ale by zaglądać do Ciebie nie muszę wcale wiedzieć Ogród "się" tworzy, goście odwiedzają, dary przywożą, czego chcieć więcej? Jedynie siły i zdrówka
jolanka 16:37, 28 cze 2023

Oj, zazdroszczę dziewczynom, że mogły podziwiać Twoje włości. Miałaś podobno na nowym miejscu nie szaleć
Zmęczona, masaże a tu nowe rabaty jak z palca, daj trochę energii
Dorii 17:09, 28 cze 2023

Tarcia nie potrafi nie szaleć :⁠-⁠D jak zawsze rabaty upchane do granic możliwości, a to dopiero początek :⁠-⁠D
Ogród bardziej zaawansowany niż mój :⁠-⁠\
Chciałabym kiedyś mieć okazję zobaczyć ogród Ani taki dojrzały, jak drzewa i krzewy podrosną.

P.S
Dziękuję za zaproszenie, miło było poznać ogrodowo zakręcone i nie tylko :⁠-⁠D
Niech darowane zielsko szybko i bujnie rośnie.
Kasya 17:14, 28 cze 2023

jolanka napisał(a)
Oj, zazdroszczę dziewczynom, że mogły podziwiać Twoje włości. Miałaś podobno na nowym miejscu nie szaleć

No właśnie
Na żywo to zupełnie co innego
Są gdzieś fotki ?
TAR 20:13, 28 cze 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja też nie wiem skąd, ale by zaglądać do Ciebie nie muszę wcale wiedzieć Ogród "się" tworzy, goście odwiedzają, dary przywożą, czego chcieć więcej? Jedynie siły i zdrówka

to bedzie taki ogrodowiskowy ogrod

jolanka napisał(a)

Nie szaleje ani troche Jolanko sam ogrod ozdobny jest o polowe mniejszy niz poprzedni, nie licze wielkosci dzialki i zostawionego lasu. Na razie chce ogarnąć to co moge a jesli sil starczy i chęci to las zaanektuje. na razie takich planow nie mam.

Dorii napisał(a)
Tarcia nie potrafi nie szaleć :⁠-⁠D jak zawsze rabaty upchane do granic możliwości, a to dopiero początek :⁠-⁠D
Ogród bardziej zaawansowany niż mój :⁠-⁠\
Chciałabym kiedyś mieć okazję zobaczyć ogród Ani taki dojrzały, jak drzewa i krzewy podrosną.

P.S
Dziękuję za zaproszenie, miło było poznać ogrodowo zakręcone i nie tylko :⁠-⁠D
Niech darowane zielsko szybko i bujnie rośnie.

Na pewno zielsko bedzie dobrze rosnąć, a moze i bedzie okazja zobaczyc juz ogrod dorosly, nie planuje wiecej budowy domow i przeprowadzek Jak to mi sie wszystko porozrasta tez skorzystasz

Kasya napisał(a)

No właśnie
Na żywo to zupełnie co innego
Są gdzieś fotki ?
nie ma fotek, tylko w realu, musisz ruszyc sie i przyjechac
TAR 20:54, 28 cze 2023

Madra ja chciala zablysnac i zastosowala do piachu hydrozel nie patrzac czy sypie garsc czy pol opakowania i posadzila derenia. A po 2 dniach deszczu wszystko wybuchlo. Musze wykopac, wybrac ziemie ztym hydrozelem i podsypac gdzie indziej chyba. Na usprawiedliwienie, robilam to pierwszy raz, juz wiem ze max łyzeczke sypnąć w dolek. Ale ogolnie to bardzo fajny wynalazek, przyda sie jak miske bede obsadzac, tam sucho i piach
TAR 22:28, 28 cze 2023

pare pstrykow

nad ta kepa brzoz debatawałysmy, ktore do wyciecia i wyjatkowo zgodnie wskazałysmy te same, zostawie 3 szt. reszta kępy bedzie wycieta. Sa tam brzozki uszkodzone przez koparke i topole