Ja myślę, że to tylko Tobie się tak wydaje, że ogród jest źle skomponowany I to chyba jest takie częste myślenie, wielu z nas, sama też tak mam, ale mimo to lubię swój ogród
To zdjęcie zacytowane przez Alicję pokazuje piękny ogród, któremu nic nie brakuje. Pięknie jest ❤️
I masz fajne zakątki, zapomniałaś już o ścieżce obok domu? Czy już tak zarosła, że się nie da tam iść?
I wiesz, jak masz za dużo trawnika, to zawsze można zrobić jakąś „wyspę” pośrodku z kwiatami. Zresztą pamiętam, że chyba były kiedyś jakieś plany na takie coś z elementem wodnym (tak mi się jakoś kojarzy).
Gosia, bardzo ładny miałaś sierpniowy ogród. Jakie dalie piękne, nie masz ślimaków? U mnie wszystkie wpierniczyły.
Piszesz że nie masz zakątków. A ścieżka do ogrodu? A rabatki po bokach? Kwestia tylko odpowiedniego ujęcia
A ja wolę takie nieoczywiste ogrody. Te bardzo dobrze zaprojektowane , ubogie w nasadzenia trochę przypominają rabaty w mieście, w przydomowym ogrodzie musi być wszystkiego po trochu Inaczej bym się zanudziła