Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Gosi

Ogródek Gosi

Basieksp 21:52, 09 wrz 2025

Ja myślę, że to tylko Tobie się tak wydaje, że ogród jest źle skomponowany I to chyba jest takie częste myślenie, wielu z nas, sama też tak mam, ale mimo to lubię swój ogród
Agatorek 23:04, 09 wrz 2025

Alija napisał(a)

Gosia, jak to nie ma zakątków, ja na zdjęciach widzę mnóstwo tajemniczych, pięknych zakątków.

To zdjęcie zacytowane przez Alicję pokazuje piękny ogród, któremu nic nie brakuje. Pięknie jest ❤️
I masz fajne zakątki, zapomniałaś już o ścieżce obok domu? Czy już tak zarosła, że się nie da tam iść?

I wiesz, jak masz za dużo trawnika, to zawsze można zrobić jakąś „wyspę” pośrodku z kwiatami. Zresztą pamiętam, że chyba były kiedyś jakieś plany na takie coś z elementem wodnym (tak mi się jakoś kojarzy).
April 08:00, 10 wrz 2025

Gosia, bardzo ładny miałaś sierpniowy ogród. Jakie dalie piękne, nie masz ślimaków? U mnie wszystkie wpierniczyły.
Piszesz że nie masz zakątków. A ścieżka do ogrodu? A rabatki po bokach? Kwestia tylko odpowiedniego ujęcia
antracyt 09:24, 10 wrz 2025

Margo2 napisał(a)

Byłam ostatnio u Mrokasi i jak zwykle przy jej ogrodzie mój wydał mi się taki pospolity, źle skomponowany.
No, ale trudno. Nie umiem inaczej.

Gosia, chyba zbyt surowo do siebie podchodzisz.
Jola ma rację - odpowiednie kadry wydobędą zakątki Twojego ogrodu
mirkaka 16:30, 11 wrz 2025

A ja wolę takie nieoczywiste ogrody. Te bardzo dobrze zaprojektowane , ubogie w nasadzenia trochę przypominają rabaty w mieście, w przydomowym ogrodzie musi być wszystkiego po trochu Inaczej bym się zanudziła
Alija 18:23, 11 wrz 2025

Podzielam w pełni Mirki zdanie, he, he, bo u mnie też nudy nie ma.