Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Gosi

Ogródek Gosi

Makao 07:47, 06 cze 2024

I po co tyle biegasz
Co będzie z Ciebie za pożytek jak taką padniętą Cię w sobotę zastaniemy.
Musisz mieć siły na gadanie z nami i oprowadzenie bo ja pierwszy raz będę.

Oszczędzaj się, przecież my nie kontrol jedziemy
Z metrówką biegać nie będziemy
Makao 07:51, 06 cze 2024

LIDKA napisał(a)
Gosia masz gęsto i bujnie. Części roślin nie znam, innych nie mam ale bardzo mi się u Ciebie podoba.

Zazdroszcze Wam tych ogrodniczych spotkań. To moje lubuskie to jakiś koniec Polski. Samotna tu jestem ogrodowo. ;(

Co Ty mówisz?
Lubuskie to przecież tam grupa jest z Anpi na czele. Magdalenki i wiele dziewczyn. Musisz się do Anpi przytulić a ona Cię już wciągnie w te ich sabaty
April 08:44, 06 cze 2024

Goś, spoko, to nie sanepid. Wiem że ostatnio trochę się nie postarałam z wizytami u ciebie, częściej bywał mój eM niż ja ale bez stresu.
Podziwiam że po pracy chce ci się coś jeszcze robić. Ja nic a nic nie działam. Wczoraj tylko ustawiłam wodę na najsuchsze miejsca bo nie wierzyłam w zapowiedzi deszczu. Pierwszy raz się sprawdziło i coś tam popadało w nocy. Raczej niewiele ale każda kropla cenna.
Znam ogród i dlatego wiem jak trudno takie tajemnicze fotki zrobić, jak nie masz zakamarków
mrokasia 10:18, 06 cze 2024

Gosiulka, bez napinki . Serio!!!
LIDKA 19:49, 06 cze 2024

Makao napisał(a)

Co Ty mówisz?
Lubuskie to przecież tam grupa jest z Anpi na czele. Magdalenki i wiele dziewczyn. Musisz się do Anpi przytulić a ona Cię już wciągnie w te ich sabaty

To chyba lubelskie Ania...
Ale ide sprawdzić
Makao 21:54, 06 cze 2024

LIDKA napisał(a)

To chyba lubelskie Ania...
Ale ide sprawdzić

Kurła no
Pierdykłam się
Sorki

Do Poznania masz bliżej
Margo2 10:55, 07 cze 2024

LIDKA napisał(a)
Gosia masz gęsto i bujnie. Części roślin nie znam, innych nie mam ale bardzo mi się u Ciebie podoba.

Zazdroszcze Wam tych ogrodniczych spotkań. To moje lubuskie to jakiś koniec Polski. Samotna tu jestem ogrodowo. ;(

Lidka, ja mam najbliższy ogród ogrodowiskowy pod Płońskiem i pod Warszawą, czyli godzinę, półtorej jazdy. Nie masz takich wokół siebie?
Najlepiej mają dziewczyny właśnie z Wawy i południa, lubelskie.
Nie wiem dlaczego w mojej okolicy taka posucha.
Ale ja się zaparłam i zwiedzam nawet dalsze ogrody.
Już tyle zwiedziła. W sumie powinnam zawiesić mapę i zaznaczać pineskami. Co któryś ogród z Mai widziałam na żywo i jeszcze pełno tych, których nie pokazywała

Makao napisał(a)
I po co tyle biegasz
Co będzie z Ciebie za pożytek jak taką padniętą Cię w sobotę zastaniemy.
Musisz mieć siły na gadanie z nami i oprowadzenie bo ja pierwszy raz będę.

Oszczędzaj się, przecież my nie kontrol jedziemy
Z metrówką biegać nie będziemy

Z metrówką nie, ale chwasty trzeba wyrwać. Przynajmniej te co większe.
Nie martw się . Mnie takie spotkania nakręcają. Nawet jak bym była padnięta, to jak przyjedziecie będę jak nowo narodzona.

April napisał(a)
Goś, spoko, to nie sanepid. Wiem że ostatnio trochę się nie postarałam z wizytami u ciebie, częściej bywał mój eM niż ja ale bez stresu.
Podziwiam że po pracy chce ci się coś jeszcze robić. Ja nic a nic nie działam. Wczoraj tylko ustawiłam wodę na najsuchsze miejsca bo nie wierzyłam w zapowiedzi deszczu. Pierwszy raz się sprawdziło i coś tam popadało w nocy. Raczej niewiele ale każda kropla cenna.
Znam ogród i dlatego wiem jak trudno takie tajemnicze fotki zrobić, jak nie masz zakamarków

Jola, Ty znasz mój ogród, chociaż bardzo dawno nie byłaś. Dużo się nie zmieniło.
Boję sie dziewczyn
Wasz przyjazd mnie nakręca, żeby działać.
Zresztą ja mam zupełnie inną sytuację w pracy niż Ty. Ja chodzę tam na luzie. Szczególnie od wtorku, bo mam Zarząd marzenie
Troszeczkę nauczyłam sie robić zdjęcia, nawet bardzo lubię je robić, więc cykam jak nakręcona.
Zamęczę Was nimi. Szczególnie z maja.
Ten rok jakiś dziwny. Wszystko dużo wcześniej kwitnie i czasem na raz.
Twoje maki nadal mnie zachwycają.

mrokasia napisał(a)
Gosiulka, bez napinki . Serio!!!

No własnie troszeczkę panikuję. Ale tylko troszeczkę

Pomęczę Was jeszcze zdjęcia z maja

Uwielbiam Nevadę

Margo2 10:57, 07 cze 2024

antracyt 10:59, 07 cze 2024

Ładnie jest, nawet bardzo, nie ma co panikować
Margo2 11:00, 07 cze 2024

Gardentraume