Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowe migawki z ogrodu

Nowe migawki z ogrodu

ewsyg 15:55, 03 gru 2025

Łucja, masz bardzo ładny dom. Wszystko wygląda bardzo elegancko i prace postępują mocno do przodu.
mrokasia 20:47, 03 gru 2025

tulucy napisał(a)
Ehhhh znaczy, że co? Mrokasia też mi pisała, że za blisko płota... może je przesadzę jednak na tyły. A tu dam cisy, jak planowałam pierwotnie.

Wg mnie dobry plan
TAR 10:12, 04 gru 2025

tulucy napisał(a)
Ehhhh znaczy, że co? Mrokasia też mi pisała, że za blisko płota... może je przesadzę jednak na tyły. A tu dam cisy, jak planowałam pierwotnie.

Ma racje za gesto i za blisko plotu, wysadza ci kostke jak korzenie zaczna szalec. Ja mam takiego 3 letniego i juz obwodu ma prawie 3 metry. Dobrze, ze wczesniej go przesadzilismy na czesc lesna.
tulucy 14:02, 04 gru 2025

ewsyg napisał(a)
Łucja, masz bardzo ładny dom. Wszystko wygląda bardzo elegancko i prace postępują mocno do przodu.

Dziękuję Ewa

mrokasia napisał(a)

Wg mnie dobry plan

No niech będzie, miałaś rację .

TAR napisał(a)

Ma racje za gesto i za blisko plotu, wysadza ci kostke jak korzenie zaczna szalec. Ja mam takiego 3 letniego i juz obwodu ma prawie 3 metry. Dobrze, ze wczesniej go przesadzilismy na czesc lesna.

Pójdą na tyły, zrobią mi zasłonę w takim razie i lasek, bo trochę ich za dużo na sam żywopłot.
To one tak szybko rosną????
TAR 14:18, 04 gru 2025

Bardzo szybko, jak sadzilam 30 cm przy wprowadzce to teraz z 1,5 metra i obwodu ok.3 metry. Drugiego przycinam dolem bo juz zachodzil na inne rosliny, nie wiem czy docelowo nie wyleci, juz troche za pozno na przesadzanie. A to samosiej.On wode lubi jakby co.
Pod nimi tez niewiele co urosnie, sa bardzo zarloczne. Cisy lepsze od frontu.