Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowe migawki z ogrodu

Nowe migawki z ogrodu

Judith 15:42, 01 gru 2025

Ale fajne te lewitujące płyty!
tulucy 20:19, 01 gru 2025

Judith napisał(a)
Ale fajne te lewitujące płyty!

Dzięki
vita 22:39, 01 gru 2025

I kto by pomyślał, że w grudniu takie roboty jeszcze
Brakujące płyty dotarły w innym kolorze?
tulucy napisał(a)

Idziesz jak burza (też bym szła przy takiej realizacji ). Ten fragment daje ogromne możliwości obsadzenia. Ciekawa jestem jak go potraktujesz?

Jakie świerki posadziłaś na froncie 'na choinki'?
Konieczki 23:05, 01 gru 2025

U Ciebie nie ma zimy?
Płyty wiadomo że ekstra, ale mi się podoba kolor tej nawożonej ziemi odrazu tak lepiej wygląda niż ta glina
Pozdrawiam z pracy (ech ja się głupia nigdy nie nauczę dobrej organizacji), ale weszłam tylko na sekundę
tulucy 09:43, 02 gru 2025

Vita, płyty nowe jeszcze wilgotne po zdjęciu z palety. A te "stare" już przeschły i dostały trochę pyłu od szlifowania. W weekend będę wszystko traktować ostro wodą, żeby spłukać osady. I płyty i rośliny, i ogrodzenie.
A na choinki posadziłam serby. Na żywopłot kupiłam mniejsze, takie 80 cm, a te na front ciut większe, metrowe. Zamierzam je ciąć. Kiedyś

Asia, ano taka i u mnie organizacja. Też na szybko z biura zajrzałam ziemia jest zarąbista, mieszanka zwykłej i czarnoziemu. No i dobrze, lepszej nie potrzebuję. Jak sadzę, to dokopuję się do gliny i mieszam ostro w dołku.
antracyt 09:48, 02 gru 2025

Zaglądam i kibicuję
Praca wre a efekty bardzo mi się podobają
tulucy 23:48, 02 gru 2025

Zuza cmok
tulucy 23:52, 02 gru 2025

Sąsiadka mi dziś przekazała, że ziemię już mam, wczoraj przyjechała. Ja jadę dopiero we czwartek. Będę tam pracować zdalnie, a po pracy wystawię sobie tatowe halogeny na stojakach przed dom i przy takim świetle to hulaj dusza . Muszę ogarnąć przynajmniej tę zwaloną częściowo na drogę. A żeby się do niej dostać taczkami, to muszę sobie zrobić dróżkę przez to, co jest zwalone na działce.