Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

AniaDS 11:48, 28 maj 2012

Uwielbiam niebieski kolor w ogrodzie .
weronika77 20:42, 28 maj 2012

Aldonko, też się cieszę, że mogłam Cię poznać. Robisz świetne zdjęcia. Bardzo ładne też te zimowe na Twoim wątku. Również kolekcja kolorowych fiołków i irysków,super. I jedna piękniejsza od pozostałych, hosta. A odętki taki mają kolor. Pozdrawiam.

Dla Irenki wielbicielki mojego arystokraty specjalne zdjęcie Kajtka, dzisiaj w roli grupy trzymającej władzę, tj. jedną łapką reguluje dopływ wody do oczka.Nie mówiąc o tym, że skoki do wody też już były, co widać w brakach puszystego futra. Pozdrawiamy.

Margerytki na dobranoc, bo M woła i woła na teatr.
Basia_1987 18:14, 29 maj 2012

Weroniko ,nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy Twój ogród nie był przypadkiem opublikowany w czasopismie Przepis na ogród?Jest cudny
Mala_Mi 18:19, 29 maj 2012

Weroniko, też jestem wielbicielką Kajtka
Uśmiałąm siez tego foto
Mój wody się panicznie boi ...
weronika77 18:35, 29 maj 2012

Basiu, nic mi o tym nie wiadomo. Ale były zdjęcia w miesięczniku "Mój Piękny Ogród" nr 2/2011.
Pozdrawiam.

Wyżej wspominałam, że teraz w moim ogrodzie dominuje kolor niebieski (trochę białego i żółci), zapomniałam o niebieskim rododendronie, który kwitnie też w tym okresie, razem z białym.

Na garażu już wiszą donice z pelargoniami i bakopą.

Za irysami rozwijają swe kwiaty krzewuszki cudownej , czerwona, różowa i różowa o brązowych liściach.
weronika77 18:46, 29 maj 2012

Krzewuszki cudowne (weigele).

W oczekiwaniu na róże wciąż zachwycam się czerwoną piwonią.
weronika77 19:39, 29 maj 2012

Aniu, jak też jesteś wielbicielką Kajtka, to te zdjęcia są dla Ciebie, z pozdrowieniami ode mnie i lizaczkami od Kajtusia.

Tu ogarnięty pasją futbolisty, wpada z piłką na salony, do sypialni i gdzie popadnie, przeleci jak piorunek, nie zważając na swoje umorusane łapki ( z zasady, je wyciera w korytarzu w swój ręcznik) i jeszcze na nas poszczeka, zachęcając do zabawy.

A tu jest śpiący,i marzy żeby udać się za panem do sypialni.Czeka jednak cierpliwie, i ostatni gasi światło.
malwes 21:57, 29 maj 2012

Weroniko, przepiękny ogród i przepiękny wątek....oglądając zdjęcie za zdjęciem i post za postem po prostu czułam Twoją pasję. Tutaj "wszystko się zgadza" - i domek pełen kolorów, i bajkowe feerie barw kwiatów, i Twój optymizm - wszystko.
Pięknie, jestem pod wrażeniem. Zazdroszczę "konsekwencji w tym szaleństwie" - nie wiem czy dobrze ujęłam ale chyba wiesz o co chodzi
Basia_1987 21:58, 29 maj 2012

Możliwe ,że mi się czasopisma pomyliły, wchodząc na Twój watek od razu skojarzyłam Twój ogród z ogrodem z gazety i utkwił mi w pamięci ponieważ jest niepowtarzalny i godny zapamiętania, prawdziwy raj!
barbara_kraj... 23:36, 29 maj 2012

weronika77 napisał(a)

W oczekiwaniu na róże wciąż zachwycam się czerwoną piwonią.

Jakoś wyjątkowo długo w tym roku kwitną, u mnie przynajmniej