Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w cieniu brzozy

Ogród w cieniu brzozy

07_Rene 10:12, 14 cze 2015

Drżączka red leonadro i kosmatka z Pastellą- to jest to☺ Takie dopelnienia wydobywają piękno róż. Bardzo mi się podoba.
laurowisnia 11:24, 16 cze 2015

Mirko, mam od wiosny więc nic więcej niż to, że zdobyła moje serce choć kwiaty nietrwałe i szybko się sypiące. Przy Pastelli miałam i mam jeszcze różowe kwiaty z drugiej strony ale bardziej mi przy niej pasują kremy, granaty i niebieskości, mam ją od tamtego roku.
Red Leonardo z przywrotnikiem mi się podoba ale na niego trzeba mieć miejsce, żółty zwłaszcza taki cytrynowy szukałam dla niego ale trudno znaleźć takie kwiaty, w tamtym roku zakupiłam krwawnik credo, bardzo mi się podobało ale nie wyszedł po zimie, ślimaki go zjadły całkowicie.
Fusy bardzo pomagają ale trzeba sukcesywnie cały sezon im dostarczać, liście mojej róży stały się bardzo zielone i duże i kwitła lepiej do końca sezonu.

Renato, bardzo lubię dodatki w różach aczkolwiek rabaty z samymi różami zwłaszcza jak są w wielkiej masie także robią wrażenie, mnie jednak zawsze skusi by coś dodać.

Dziś będą bodziszki.

Sanguineum

Patricia

Endressa, bardzo się rozsiewa.

Plenum
laurowisnia 12:05, 16 cze 2015

Renarda

Nowości - nodosum Silverwood, bardzo ładne listki.

Mrs Kendall Clark

Johnson's blue
laurowisnia 12:27, 16 cze 2015

Bardzo lubię pokrzywę wprawdzie już przetworzoną, mam nadzieję, że z tymi nie będę musiała zrobić podobnie. Zakupiłam dwie roślinki, na razie bardzo do nich podobne.
Kocimiętka Sweet Dream

Blue Dragon

Jeszcze jedna nowość szałwia Madeline.
Viola 12:28, 16 cze 2015

laurowisnia napisał(a)
Tej drżączki brakowało mi przy Red Leonardo, CHFS 2015 i Danusia z artykułem mi pomogła bo głowiłam się nad tym od pewnego czasu.

Drżączka przy Red Leonardo to świetny pomysł. Zastosuję u siebie
laurowisnia 13:55, 16 cze 2015

Viola, jak tylko się podoba, trawka nowa dla mnie, nie wiem jak się przez cały sezon zachowuje.

Jeszcze różyce - Geoff Hamilton.

Othello, ciągle jest, kwiat piękny i ogromny ale krzak brzydki.

Lavender Ice

Widoczek
mirkaka 09:18, 18 cze 2015

Agatko, pięknie, sporo odmiam masz bodziszków, ja dopiero w tym roku zaczęłam je kupować.Czekam na Twoję Rapsody, cudo, czy już ją przesadziłaś czy czekasz do jesieni? Sąsiedztwo Geoff Hamilton podoba mi się , podaj co to za małe guziczki?
Widoczek bardzo romantyczny Uwielbiam takie
Agania 18:52, 19 cze 2015

Ślicznie róże pokazałaś, czuję, że leżę sobie w tym leżaczku, podziwiam foty z bodziszkiem i drżączka w różach wygląda bajecznie, zbierzesz nasionka dla Agani
paniprzyroda 13:58, 23 cze 2015

Eglantyna nadal na mojej liście zakupowej na niedokreślone zaś ale będę ją u Ciebie śledzić, bo śliczna. Nowe drobiażdżki zakupowe urokliwe
ewsyg 21:25, 24 cze 2015

Agatko, piwonia nie dała rady. Na pewno zakwitnie w przyszłym roku