Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 23:20, 05 kwi 2012

andziulka napisał(a)
Bardzo lubię klony. Mam 3 - czerwony, zielony i 1 jesionolistny. Wszystkie szczepione na pniu, więc chyba nie będą olbrzymami Miałam też 2 klony palmowe, ale niestety zmarzły i wyrzuciłam.
Mi palmowy dobrze rósł...ael po tej zimie się okaże.... i poza nim mam 3 klony jako drzewa Te nie umarzną Mam nadzieję...
Sebek 23:56, 05 kwi 2012

asc napisał(a)
A to moje pierwsze kanciki Jak trawka się zazieleni, umyje kostkę i podciągną ją z powrotem wyżej...( w glinie wszystko sie zapada z czasem).... to od razu rabata nabierze wyglądu....Oczywiście troszkę porawię te kanty, ale deszcz zniechęcał do pracy..... I to było cięcie testowe...sprawdzić czy działa . Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia jak było...ale w deszczy i mokrymi łapami nie było jak robić... na koniec szybki bieg w deszczu i kilka fotek póki nie zalało aparatu (robione telefonem). Ogólnie wcześniej kostki nie było juz widać ..... a tu proszę jaki efekt....

I trawnik po liftingu..i nwet podgrabiony..niestety dalej już nie a to jedna któraś..... W dodatku niedość że czekaliśmy na maszynę.... to okazało się, że gość wczoraj zwrócił zepsutą.... M kazał dac i zepsutą, że ją spróbuje naprawić Dzięki temu mieliśmy maszynę praktycznie za darmo Chodziła jak zegarek.....a taka porządna machina

Bardzo fajne prace wykonałaś - trawnik od razu fajniejszy - teraz tylko musi być ciepło - raz słońce raz deszcz - i będzie zieloniutko
monteverde 00:12, 06 kwi 2012

asc napisał(a)
Aniu - wertykulatorem.... z wypozyczalni...... zepsutym, co to M naprawił Kiedy trzeba będzei zainwestować w swój, ale w takim tempie likwiduję trawę, że może nie warto To oczywiście żart, bo trawnika dużo tez fajnie wygląda i daje przestrzeń w ogrodzie
Na kurację mam gorącą herbatkę z prądem Na stepa nie pojechałam, bo mi towarzystwo się wykruszyło, a mi po moich stepach na rabacie też już sie samej nie chciało ....
Bogdzia dzieki za uznanie Od Ciebie uznanie ma 10-krotne znaczenie

ja mam wertykulator, ale nie mam siły nim jeździć
Mala_Mi 07:07, 06 kwi 2012

Sebek napisał(a)

Bardzo fajne prace wykonałaś - trawnik od razu fajniejszy - teraz tylko musi być ciepło - raz słońce raz deszcz - i będzie zieloniutko

Sebuś przekażę M. to on walczył sam z trawnikiem Ja tylko kanciki testowo
Deszcz już jest, tylko co z tym słońcem.....całe +3. Z dwojga złego lepiej +3 niż zapowiadane -3
Mala_Mi 07:09, 06 kwi 2012

monteverde napisał(a)

ja mam wertykulator, ale nie mam siły nim jeździć

A ja z powodu walki z rh i deszczu ....nawet nie spróbowałam jak to się robi Nowa zabawka przeszła koło nosa.....
hanka_andrus 08:07, 06 kwi 2012

Powtórzysz wypożyczenie jeszcze raz i pojeździsz!
Pozdrawiam...
Madzenka 08:13, 06 kwi 2012

Haniu fajny pomysł, ciekawe co Ania na to?
Celina 10:30, 06 kwi 2012

Aniu witaj Melduję że zaglądałam i wczoraj i przedwczoraj do ciebie ,ale "na szpiega"
Dzisiaj na chwilkę i lecę coś podgotować. papa
Bogdzia 10:38, 06 kwi 2012

Ja też przy domowych robotach. Do usłyszenia wieczorem.
Milka 11:13, 06 kwi 2012

Uff, ale sie naczytałam!!! aż 6 stron; pędzisz jak najszybszy pociąg świata

Ale zapisałam nazwę tych hortensji i kupie, bo fajne jest to, że się nie pokładają
Acha, i wiem, że dołek na rh zrobię 70x70, na poziomie donicy, tak jak rosły i mieszanka torfu i ziemi! powinno byc dobrze, po takich wskazówkach Bożenki