Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Klamber 21:06, 27 kwi 2012

Zgadzam się z Tobą całkowicie, dopiero,wlazłem, nawet rąk nie myłem. Teraz z rozpoznaniem ni ma większego problemu, w necie wszystko można znaleźć. Hejka Popatrz teraz w niebo na prawo od łysego świeci wenus jak żarówa.
Mala_Mi 21:17, 27 kwi 2012

Klamber napisał(a)
Zgadzam się z Tobą całkowicie, dopiero,wlazłem, nawet rąk nie myłem. Teraz z rozpoznaniem ni ma większego problemu, w necie wszystko można znaleźć. Hejka Popatrz teraz w niebo na prawo od łysego świeci wenus jak żarówa.

Wcale wszystkiego nie ma.... A na podstawie zdjeć z odddali truno rozpoznać odmianę.... gapie sie z bliska na klona i nie moge dopasowac który to
Lecę obejrzeć Wenus Dzięki za wiadomość ... dziś piękne niebo, to będzie widac .........
PS. Też mam brudne łapy...tylko opłukane
Joanka 21:23, 27 kwi 2012

Normalnie nie nadążam już za Tobą
an_tre 21:31, 27 kwi 2012

Aniu ale u ciebie kwieciście i wesoło
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
mira 21:34, 27 kwi 2012

Ania kwitnie Ci rh ????

Klamber to Syriusz świeci widzę co prawda 3 lampkę wina sączę po tygodniu ale to jest stała teza

pozdrawiam

marzena 22:07, 27 kwi 2012

Ania, piękne drzewa, piekne inne rosliny i mnostwo ich
i masz rację oczywiscie...:
asc napisał(a)
Agniszko.... każdy ma swoje ładniejsze i brzydsze miesca. Jak się jeszcze tworzy ogród, to inaczej byc nie może..... ja pokazałąm fragmencik mojej demolki, a mam tegu ....duuuuuużo wiecej..... na razie skupiłam się na tym co widzi oko....... a reszta w miarę czasu i funduszy..Rzym tez budowali chwilke
Poza tym jest róznica w ogrodzie z 10 arów, a z 30 arów. Jak się robi samemu to niestety mus się pogodzić z niedoskonałością i cieszyć się należy z doskonałosci.... I z małych sukcesów...a dużymi się upajac do nieprzytomności

a ja mam 50 arów...i doskonale Cię rozumiem
Mala_Mi 22:23, 27 kwi 2012

By Joanka mogła nadążyć.... życzę Wam miłych snów.......

A czy Syriusz czy Wenus...... świeci faktycznie mocno

Marzenko - 50 arów..... moich 29 nie jestem w stanie obrobić i musi być jak jest.... dlatego unikam nadmiaru roślin przy których jest dużo roboty ..... jak żaba się nie rozdwoję.... Na ogrodnika mnie nie stać...poza tym nie moge oddać w obce rece najprzyjmniejszego z posiadania ogrodu... czyli pracy przy nim Więc orzę jak możę I każda mała rzecz cieszy...... Co prawda teraz narobił mi się bałagan na totalnego maksa.... ale powoli i to uporzadkuję Dziś wpadąłm na kolejny rewelacyjny pomysł..... i nie przesuwam kamieni naskalniaku, tylko wkomponowałam to co jest...... bo moje projektowanie jest jednym wielkim zywiołem.
Na dobranoc opowiem dzisiejszy dowcip moejgo M.... oczywiście z życia wzięty..
Przesadzam trawy z bylinowego... prosze M y mi taczkę ziemi przywióż do zasypanai dziury, wpadam na pomysł, że mój pełny omeig...jest zagłuszony przez bodziszki...wiec go szybko wykopuję i lecę z łoaptą gdzie go wsadzić..... przymierzam do najbliższej rabaty, stwierdzam, że głupi pomysł...zaczynam lecieć dalej i w tym momencie odzywa sie M..
"Może jednak go posadź tutaj... bo za jakis czas znów go przesadzisz..i wtedy będzie mniej noszenia i biegania. Potem przesadzisz go tam..... "

Nie posłuchałam sie i pogoniłam dalej....... kolor mi w tym miejscu nie odpowiada
AniaDS 22:27, 27 kwi 2012

Dajcie mi troszkę tej ziemi, jestem w potrzebie... .
Ależ byłaby różanka... .
Joanka 22:32, 27 kwi 2012

AniaDS napisał(a)
Dajcie mi troszkę tej ziemi, jestem w potrzebie... .
Ależ byłaby różanka... .

Madzenka 22:47, 27 kwi 2012

Aniu przesadzaj, przesadzaj, nie słuchaj M
A z tym Rh to chyba niemożliwe??? Już kwitnie???