Mala_Mi
18:05, 04 lut 2012

Agnieszko, nic nie szkodzi, z moją posuniętą sklerozą czasami trzeba i 3 razy powiedzieć ...w końcu babcia miała alzheimera (to ta co kazała sie spalić i rozsypać nad różami...jak tkoś o tym przeczytał wcześniej)...dziedziczy się co drugie pokolenie.. Jestem więc rozgrzeszona ..... Zawsze to lepiej brzmi obciążona genetycznie (wtedy to nie moja wina) niż roztrzepana....
Elficzku dziękuję za wsparcie.... tyle, że u mnie i jodełki i świerczki to "choinki". Z wyjątkiem koreanek i jodełek basamicznych..te już wiem z nazwy...
Już się ucieszyłam swoją elokwencją, a tu M za plecami mnie porawia, że to jodły kanadyjskie basamiczne
Elficzku dziękuję za wsparcie.... tyle, że u mnie i jodełki i świerczki to "choinki". Z wyjątkiem koreanek i jodełek basamicznych..te już wiem z nazwy...
Już się ucieszyłam swoją elokwencją, a tu M za plecami mnie porawia, że to jodły kanadyjskie basamiczne