Witajcie, witajcie..... wskoczyłam na chwileczkę zobaczyć co słychać w świecie
Prognoza pogodowa dla Rzeszowa: opadów brak, temperatura nadal -13.
Prognoza ptakowa: kos dalej mieszka za pergolą pod oknem kuchennym.
A terez proszę państawa udzielami odpowiedzi na zadane (i nie zadane) pytania:
Małgosiu ... moja działka na szczęście duża , więc i szklarenka się zmieściła..... szkoda tylko, że rozplanowanie domu i ogrodu od "d...y strony". Za to większe wyzwanie

Pomidory i ogórki kupiłam na sylwestra...po skosztowaniu ich "wyrzuciłam"..ohyda, tego jeść się nie dało. Tzn dałam gościom i chwalili, że dobre, ale ja miałam wrażenie, że papier kosztuję.... i nie byłam w stanie tego zjeść.
Bożenko - jak zawsze jesteś u mnie na czas i w porę, by dodać otuchy i nie zostawić gaduły samotnej

To się nazywa prawdziwy przyjaciel. A mówią, że w cyberprzestrzeni nie ma prawdziwej przyjaźni... I te oklaski
Zbyszku - oczywiście, że się pochwalę.. na razie muszę znaleść czas by zaprezentwoać to co już moje oczy ogrodomaniaka cieszyło.... A tak przy okazji powiem, że Twój Bari to bardzo piękny pies, a i iwonicki zegar słoneczny też bomba.... Bari - to był pies u mojej babci.... ze strachu jak go przyprowadziła, to ucekliśmy z bratem na górę pieca kaflowego..duży wilczur. Budził respekt...ale to był bardzo kochany pies. Pamięć o nim powodowała, że zawsze marzyłam by mieć dużego psa.... Poczochraj za uszkiem Bariego...ode mnie
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.