O, dzieki! Przeczytalam i obejrzalam! No to niezla roznica w sile wzrostu... moje niby dobrze sie maja, ale musze im kompostu podsypac coby sie wziely takie jak Twoj najwiekszy bym chciala pozdrawiam!!
Aniu pięknie u Ciebie . Tyle różnego kwiecia. No to zgaduję ( za pomocą mapy ogrodowej ) - to jest Kasia z Biało-fioletu .
To nie Kasia...ale jesteś terytorialnie bardzo blisko
Nie będę sie droczyć...... To jest Mira
Aaaaa - miałem te 2 typy ale strzeliłem na Kasię. Dzięki i pozdrawiam pięknie Mirko..
Oj ja to bym chciała zobaczyć te cuda u Ani na żywo, ale jak na razie to nie ruszam się z domu na takie odległości, bez synka. Póki co to wybieram się w odwiedziny do Miry.
Aniu pięknie u Ciebie . Tyle różnego kwiecia. No to zgaduję ( za pomocą mapy ogrodowej ) - to jest Kasia z Biało-fioletu .
To nie Kasia...ale jesteś terytorialnie bardzo blisko
Nie będę sie droczyć...... To jest Mira
Aaaaa - miałem te 2 typy ale strzeliłem na Kasię. Dzięki i pozdrawiam pięknie Mirko..
Oj ja to bym chciała zobaczyć te cuda u Ani na żywo, ale jak na razie to nie ruszam się z domu na takie odległości, bez synka. Póki co to wybieram się w odwiedziny do Miry.
Mira Ci wszystko powie i opisze...będzie prawie jakbyś była...... A u MIry napewno też będzie co oglądać....