Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

monteverde 01:44, 02 lip 2012

Aniu dzisiaj właściwie w niedzielę, bo mamy już poniedziałek o 6.00 i 7.00 miałam 2 straszne burze i rzęsisty deszcz, garaż nam zalało ściskam na "misiaczka"
Mala_Mi 01:50, 02 lip 2012

monteverde napisał(a)
Aniu dzisiaj właściwie w niedzielę, bo mamy już poniedziałek o 6.00 i 7.00 miałam 2 straszne burze i rzęsisty deszcz, garaż nam zalało ściskam na "misiaczka"

Ale fajne misiaczki ......
monteverde 01:59, 02 lip 2012

idę już spać, bo źle się czuję, a jutro męczący dzień, pierwszy z 6 dobranoc
Mala_Mi 02:07, 02 lip 2012

monteverde napisał(a)
idę już spać, bo źle się czuję, a jutro męczący dzień, pierwszy z 6 dobranoc

Ja skończyłam też na dziś.. i do spania.....
Domi 05:16, 02 lip 2012

asc napisał(a)

A to moja Anbelka... jak rozwiniepąki..to też mnie chyba przeskoczy..... chociaż nie tak łątwo jej bezei, bo główki ciężkie zwisną do ziemi....
Mała sadzonka posadzona... w 2009 lub 2010

Aniu, piękna hortensja. Wsadzałaś jedną sadzonkę czy więcej obok siebie? Martwię się, że moje 3 szt. posadziłam za blisko siebie i roślin wkoło.
Madzenka 06:26, 02 lip 2012

Domi napisał(a)

A to moja Anbelka... jak rozwiniepąki..to też mnie chyba przeskoczy..... chociaż nie tak łątwo jej bezei, bo główki ciężkie zwisną do ziemi....
Mała sadzonka posadzona... w 2009 lub 2010

Aniu, piękna hortensja. Wsadzałaś jedną sadzonkę czy więcej obok siebie? Martwię się, że moje 3 szt. posadziłam za blisko siebie i roślin wkoło.

A ja kątem oka (którego nie ma ) widzialam, że u Ciebie już zaczęło coś białego olbrzymiego kwitnąć? Czy to anabell? Zrobisz zdjęcie?
Madzenka 06:29, 02 lip 2012

asc napisał(a)

I takie tam...

Dzieki Tobie Aniu mam 4 szt takich Multi Blue rzeczywiście są piekne i już kwitnie 1 szt choc jeszcze nie tak obficie jak Twój Gdy przekwitnie też pieknie wygląda!!!
Gdybym takiego zakrońca u siebie zobaczyła to bym się wyprowadziła z własnego domu !!!!

Marzenko.... muszę Cię poprawić..ten powojnik jest kupiony w tym roku..i nazywa się Blue Light

A Multi Blue mam od zeszłego roku i jego pokazywałąm..... Blue Lighta pokazałam pierwszy raz.....

Burze otaczają mnie z każdej strony... pora gasić komputry...... i z psem do łazienki marsz....

No widzisz to ja już się nie odzywam, bo znów coś pomieszam, ważne że wiem, że powojnik
A tak z ciekawości czy mogłabyś kwiaty multi blue i blue light porównać???
Jak Misiek po wczorajszej burzy??? U nas prawie nie grzmiało ale strasznie lało... Akurat po mojej akcji podlewania żurawek florovitem....
Ewa 08:03, 02 lip 2012

Ania jak Ty to robisz, że tak Ci rośnie wszystko jak na drożdżach
A mnie całą noc burza tylko straszyła, trzaskało czym się da
Pszczelarnia 09:14, 02 lip 2012

Ania,
trochę nas ochłodziło. Kuna franca ale nie wiem, jak się z tym walczy. Gdybyż zechciała żreć ślimaki i inne gryzonie - ale ona nie, woli samochody i dachy. Coś się pomięszało naturze.
To jest wojna totalna.

O ogrodzie pisałam i mówiłam, piękny, różnorodny, bujny!
Podziwiam wysiłek i trud włożony w pracę, zapał, temperament. A tu jeszcze sezon ogórkowy się rozpoczął! W szklarni.

Dansia pisała o chrzczeniu na swoim wątku a Ty zbudowałaś kąpieliska - wszystko mi się poukładało. Napisz, że stroje kąpielowe/plażowe obowiązkowe

popcorn 09:20, 02 lip 2012

Ale cudna anabelka! A jaki powojnik! Bardzo bujnie wszystko rosnie u Ciebie Aniu!
pozdrawiam i milego dnia!
Karolina