Strasznie ładnie u Ciebie Aniu A u mnie wczoraj w nocy była baaaaaardzo porządna burza - nareszcie mocno popadało, bo już chodzenie z wężem mi się nudziło....
jestem po rannej porcji endorfin tego białego ... tego fioletowego i tego zielonego w ogóle ... kawkę popijam i w czasie misji zwiadowczej zerknąwszy na Twoje łany w/w dawki wzbogaciłam o pełny posiłek szeroko rozumianej roślinności i koloru ...nie zgredzić mi tu ...
widziałam wczoraj kosmos ... w doniczce ... cudny ... maleńkie różyczki cudne ... muszę się przekwalifikować
Pozdrowienia dla mamy
alejka liliowcowa ekstra - chyba mnie zainspirowała
a tak wogóle to dlaczego Ty masz wszystko 2x większe niż u mnie
chyba dlatego że mieszkasz na górze a ja pod górą w dole
Cześć Żaba, zdjęcia cudne, jeżówki bajeczne na pewno coś Ci zginie, dam białą w zamian już nie będę taki. U mnie wczoraj gruchało i w nocy też ale poszło bokiem. Jadę nad rzekę po kamienie, wieczorkiem pokażę swoje trawki jak pięknieją.
Aniu, cuuuudnie..........moc różnych obfitości, podziwiam Twoje cudowności
Masz pięknie !
Aniu jest pięknie - deszczu co prawda u nas nie ma od dawna, ale Ty idziesz jak burza ze swoimi działaniami i w tej mnogości cudnych zdjęć i widoków zaczynam sie już gubić - tak, blisko nam do siebie - koniecznie musimy poznać swoje ogrodowe zakątki - ja zapraszam serdecznie