Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 21:37, 08 lip 2012

Witam odwiedzajacych... chyba za dużo nie napiszę, bo burza...... ale wasze słowa to miód na moje serde i zapyziałe, czarne łapska od ogrodu...
I dla Was Lucifer....

A taki gość obwąchuje moje liliowce.... sprytnie się zakamuflował, a taki malutki nie jest....

PS. Jeden karaś z oczka już mój kumpel..jak tylko wejdę do wody, to podpływa do mnie i daje sie głaskać..... Podpływa do ręki i puszczkiem dziobie..... Niesamowity gosć .. lub gościówka
Madzenka 21:37, 08 lip 2012

asc napisał(a)

MOja propjektantka zrobiłą mi projekt.... do tego co też jej przedstawiłam.... tyle, że mi się projekt podobał, ale tylko na papierze....

Aniu a dlaczego? Projekt można zmieniać ale jesli główna koncepcja jest dobra to po co? Szczególy projektu i tak zawsze są modyfikowane...

Tu się nie dało niczego zmienić....bo chciaął mcoś czego nie chciałam.... ale o tym nie wiedziałam... projekt OK..tylko ja byłam do d.....

A teraz już byś swojego ogrodu nie zamieniła na nic innego???
Mala_Mi 21:42, 08 lip 2012

Sebek napisał(a)
Strasznie ładnie u Ciebie Aniu A u mnie wczoraj w nocy była baaaaaardzo porządna burza - nareszcie mocno popadało, bo już chodzenie z wężem mi się nudziło....

Ładnie to będzie..... na razie plac "budowy"...ale nabiera kształtów
Mi też chodzenie z wężem sieznudziło...... bo nie jestem w staniewszystkeigo podlać.. a ziemia aż drze się PIĆ! Jest burza, ale obchodzi bokiem, tylko pas mi straszy.... ale nie tak bardzo bo do łązienki jeszcze się nei schowaliśmy..... tylko pod biurkiem...
Mala_Mi 21:43, 08 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
jestem po rannej porcji endorfin tego białego ... tego fioletowego i tego zielonego w ogóle ... kawkę popijam i w czasie misji zwiadowczej zerknąwszy na Twoje łany w/w dawki wzbogaciłam o pełny posiłek szeroko rozumianej roślinności i koloru ...nie zgredzić mi tu ...

widziałam wczoraj kosmos ... w doniczce ... cudny ... maleńkie różyczki cudne ... muszę się przekwalifikować

Ani chyba.... toto lotek i nowy dom z ogrodem, albo eksmisja rodziców z ogrodu
majkel0326 21:44, 08 lip 2012

Aniu,piszesz,że u Ciebie sucho,a za to u mnie burza i deszcz co wieczór lub noc.Nawet nie pamiętam kiedy ostatnio podlewałam cokolwiek,chyba jakoś z miesiąc temu.Rybki masz ekstra! Jest na co popatrzeć
Mala_Mi 21:44, 08 lip 2012

mira napisał(a)
Pozdrowienia dla mamy
alejka liliowcowa ekstra - chyba mnie zainspirowała
a tak wogóle to dlaczego Ty masz wszystko 2x większe niż u mnie
chyba dlatego że mieszkasz na górze a ja pod górą w dole

pozdrawiam

Pozdrowienia przekazane......
A z tą wielkością to ja też siędziwię.... i nie wierze juz w żadne opisy ksiązkowe..... i naprawde nic nie sypiętym roślinom.... czasu nie mam...
Mala_Mi 21:45, 08 lip 2012

Klamber napisał(a)
Cześć Żaba, zdjęcia cudne, jeżówki bajeczne na pewno coś Ci zginie, dam białą w zamian już nie będę taki. U mnie wczoraj gruchało i w nocy też ale poszło bokiem. Jadę nad rzekę po kamienie, wieczorkiem pokażę swoje trawki jak pięknieją.

Robert....... białę jeżówki mam ... nawet w sporej ilosci...... ale jak siewysieją, to za dobre serce i te pałki-parówki..... trzymam siewki dla Ciebie
A ja muszę kamienie kupować ....buuuuuuu
Konstancja30 21:46, 08 lip 2012

asc napisał(a)

jestem po rannej porcji endorfin tego białego ... tego fioletowego i tego zielonego w ogóle ... kawkę popijam i w czasie misji zwiadowczej zerknąwszy na Twoje łany w/w dawki wzbogaciłam o pełny posiłek szeroko rozumianej roślinności i koloru ...nie zgredzić mi tu ...

widziałam wczoraj kosmos ... w doniczce ... cudny ... maleńkie różyczki cudne ... muszę się przekwalifikować

Ani chyba.... toto lotek i nowy dom z ogrodem, albo eksmisja rodziców z ogrodu

Aniu jeżeli zdarza mi się skreślać w totka to wszyscy wyszarpują sobie mój kupon ... nie żeby zgapić ale żeby ominąć to co ja wytypuję ... jestem tak genialna, że z reguły nawet "1" nie mam )) ...
Bogdzia 21:49, 08 lip 2012

asc napisał(a)

A taki gość obwąchuje moje liliowce.... sprytnie się zakamuflował, a taki malutki nie jest....

PS. Jeden karaś z oczka już mój kumpel..jak tylko wejdę do wody, to podpływa do mnie i daje sie głaskać..... Podpływa do ręki i puszczkiem dziobie..... Niesamowity gosć .. lub gościówka

Nieźle się ukrył, trudno go wypatrzec. A ten karaś to może podpowiada ,,to powiedz te trzy życzenia...", a tak na powaznie to ja też takie miałam które dawały się głaskac.Fajne uczucie.
Mala_Mi 21:49, 08 lip 2012

Martek napisał(a)
Dajesz z tą wodą widać ...Wiem co się dzieje na dworze

Góra przyjechała.....
Wiem jaka podoga u Ciebie.. po słucham pogody...... masz masakrę jak i ja..... trudno trzeba przeżyc..a raczej rośliny muszą przeżyć..... wody dostają tylko te c o,,, już ledwo zipią...... trawnik tylko dostaje wiecej......
Z busa do mnie jeżdżą czerwone MPK pod samą chałupę - tzn 60 m.... Ale gości odbieram nawet z dworca..... fajnych gosci Ja księzdecydujesz to Cię nei zostawięna pastwę losu.... nawet w takiej mieścinie jak Rz.