Mala_Mi
20:25, 28 sie 2012

Chyba 69 zł za bylinowego to drogo...chyba, że mega wielki i rozrośnięty..... szczerze mówić nie pamiętam po ile ostatnio widziałam...
Wszyscy
Niestety to zimowity (jakbyś napisała ziemowity też bym zrozumiała..... ) ...oznaka zbliżajacej sie jesieni, ale te takie wyrwały sie do przodu....... innych na wszelki wypadek nie oglądałam czy kwitną....
Może oznaka jesieni.. ale jesień to też kolory.... to wrzosy które kocham... i zimowity.. najbardziej lubię te pełne... rozchodniki.... (niestety mam trochę odmian w ogrodzie, ale kompletnie nie mam pojęcia jakie to odmiany ..... i do niczego mi to nie potrzebne... ładne i wystarczy...... niech fachowcy od odgrodów sie produkują z nazwami... ja nie fachowiec..... wolę pokazywać obrazki... i opowiadać głupoty..... czy sie komuś to podoba czy nie.... .
Wiec Elficzku... mój watek i moje żarty..... damy czadu

Nikogo nie zmuszam do wchodzenia do mojego wątku

Zabolało mnie jak na innym wątku usłyszałam, że to forum ogrodnicze.. i nie powino sie pisać o innych rzeczach.. i nawet za to się powinnno przeprosić. Jeżeli mi Danusia napisze, że poruszam niestosowne tematy...... od razu stulę dziobek .. i przeproszę..... To Danusine forum i Roninka.. i oni mogą interweniować..co jest ogrodowe a co nie. Zdrowie psychiczne ogrodnika i ogrodniczek jest równie ważne i najzupełniej ogrodowe........
W zwiazku z tym nie będę sie przejmować, że ktoś mnie może wysłać do psychiatryka (bo takei opinie też krążą, że jak sie wstawia coś na forum w celu usłyszenia pochwały... to sie powinno leczyć.. ) Melduję, że nie bedę sie leczyć i nie ukrywam, że każde słowa pochwały mnie zaje... cieszą.. bo to taka mała koronacja mojego potu wylanego w ogrodzie, nocy nieprzespanych z powodu bolącego kręgosłupa, wszelkich finansowych wyrzeczeń, aby kupić kolejna roślinkę czy coś zrobić w ogrodzie... wyrzeczeń całej rodziny... Jeżeli kogoś zainspirowałam do czegoś, pokazałam rośliny które warto mieć w ogrodzie i jeżeli udało mi sie udzielić jakiejś sensowenj rady (no w tej materii to już gorzej) czy sprawić uśmiech na twarzy, doładowac energią na smutny dzień... to warto tu być i nie będę sie przejmować pewnymi wypowiedziami......
Jedynie proszę osoby którym to przeszkadza o nie wchodzenie na mój wątek ..... to wątek dla mnie i dla moich nowych przyjaciół zielono-kolorowo-ogrodowiskowo-zakręconych....
A dla lekkiego uśmiechu pokażę jak baba prawie 50 letnia cieszyła sie z powstajacego oczka wodnego