Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Joanka 20:54, 28 sie 2012

asc napisał(a)

Uwielbiam Cię kobito !!!
Mala_Mi 20:55, 28 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Anek, przez to co u Ciebie czytam piję koktail z malin sfermentowany (a stał w lodziarce; może znów prąd wyłączyli) i nie wiem, czy to mrowienie na języku mam od Twojej wypowiedzi czy od tych malin? A ponoć świeżo zbierane były. To już ptaki przylatują ... ? Ale mają radochę ze słonecznika.

Ze słoneczników moich pozostały sietylko wspomnienia.... zajdły wszystko.... foto archiwalne...z 12 sierpnia ... Ale rybki dzisiejsze
Joanka 20:56, 28 sie 2012

A..... i zapisuję się na kurs pływania, bo ja to tylko z deską i jeszcze do tego do tyłu.
Nie wiem jak to robię, ale widzów mam pełno
Kondzio 20:58, 28 sie 2012

Tez tak mysle i jestem za jak komus sie nie podoba to jazda z mojego wątku musi mnie zaakceptować takim jakim jestem marudze ale wystarczy mnie zje..... jak Ania która mnie ba...rdzo zmotywowała do pracy nie wiem jak ktoś moze o Ani tak mówic i mam teraz łzy w oczch przykro mi sie zrobilo wole nie byc w takim forum gdzie ktos tak pisze obrazajac kogoś i nas wszystkich którzy sie przyjaznią na forum
Joanka 21:03, 28 sie 2012

Kondzio ma rację. Jak się nie podoba to wynocha.

Bożesz..... co się dzieje? To już druga taka historia w dniu dzisiejszym.....
Evchen 21:03, 28 sie 2012

asc napisał(a)
Przepraszam wszystkich, za poruszanie na forum tematów nieogrodowych.

Jeżżuuuuu.... a co to jest?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
To już nie wolno czy jak?.... jakiś nowy regulamin?...
to ja chyba swój wątek zamknę.. bo jak zebrac do kupy to kilka stron treści ogrodowych.. reszta to
"baju baju baju
baju baju baju nocą.....
gadu gadu gadu
gadu gadu gadu w dzień....."

Muszę doczytać do końca, .. bo starym zwyczajem cofnęłam się o kilka stron i czytam od tyłu...
co to się porobiło?....

Edytuję, bo przeczytałam...
Pszczółko... to mrowienie to od prądu.. nie pij soku z prądem!
Ania.. ja tak dyplomatycznie jak Pszczółka nie potrafię, bo u mnie Enterek Pośpieszalski ale .. musiałam go polubić ... Bo grunt to być w zgodzie ze sobą i (Pszczółka poprawi jakby co... ) "primum non nocere";... Ni sobie ni innym

Martek 21:05, 28 sie 2012

asc napisał(a)
Idzie jesień rady na to nie ma....

..."A był sierpień pogoda prześliczna
wszystko kwitło w słońcu i zieleni
i nikt nawet nie myślał
o mającej nastąpić jesieni ..."

Czołgała się ...))))))))))
Chociaż nie na darmo ...
Urokliwe foty .
Anka za co ty przepraszasz naprawdę od czasu do czasu trzeba o czymś innym to forum nie ma zakazów i nakazów .Nikt na siłę nie musi czytać tematów z poza branży
Kondzio 21:07, 28 sie 2012

Najwazniejsze ze jest znami I to sie liczy
Martek 21:10, 28 sie 2012

Kondzio napisał(a)
Tez tak mysle i jestem za jak komus sie nie podoba to jazda z mojego wątku musi mnie zaakceptować takim jakim jestem marudze ale wystarczy mnie zje..... jak Ania która mnie ba...rdzo zmotywowała do pracy nie wiem jak ktoś moze o Ani tak mówic i mam teraz łzy w oczch przykro mi sie zrobilo wole nie byc w takim forum gdzie ktos tak pisze obrazajac kogoś i nas wszystkich którzy sie przyjaznią na forum

Kondziu na forach trzeba mieć stalowe nerwy tu i tak sporadycznie coś się wykluwa nieprzyjemnego.Na taką ilość ludzi ,różnych ludzi to ja bym powiedziała,że to ogromny sukces.Nasz sukces ,wspólny bo staramy się wzajemnie szanować i nie wszczynać burd
Ocieram twe łezki,uszy do góry Chłopaku
Mala_Mi 21:11, 28 sie 2012

Joanka napisał(a)
Kondzio ma rację. Jak się nie podoba to wynocha.

Bożesz..... co się dzieje? To już druga taka historia w dniu dzisiejszym.....

To chyba jedna historia, ale odebrałam ją jak do siebie... wczoraj padło na kogoś innego, dziś może paść na mnie..... więc sie wkurzyłam..... udeeż w stół a nożyce się odezwą......
Przyjeżdzaj za rok.. będziemy sie uczyć pływac do przodu i bez gapiów... niestety w tym trza rozebrać balię.... bo chyba już po lecie..... choinki się ucieszą z podlewania.....