Aniu napatrzyłam się na twoje nasadzenia cebulowych, masz ich całe łany, piękne widoki i nawet w trawniku masz kompozycje szkoda, że mi wymarzły prawie wszystkie krokusy i =żonkile, z tulipanami jest lepiej
Krokusy koniecznie... pod krzewy lisciaste poupychaj A cebulic sam sięlądnie rozsiewa.. niestety jeden warunek... nie można zruszać ziemi i pielić..... Ale tam gdzie nigdy nie zdąże zrobić porządków to piękne łany się robią...... dla Ciebie
Chyba to też cebulica.... tylko taka mniejsza.. ale to kwitnie na początku kwitenia i w stosunku do krokusów ma 2 tygodnie opóżnienia... na kartce pisze Chindoksia.. ale już nie mam ochoty pytać wujka Googla czy t oto samo....... mam jeszcze kupę roboty.....
Anuś, mój Misiek to budowlaniec pełną gębą..... jak w poprzednim miejscu zamieszkania robili obwodnicę naszej miesciny, tocodzinnie biegał na odbiór robót..... kilka kilometrów dzień w dzień..... a teraz nadzoruje pracę naszej ulicy..... od chyba maja lub czerwca.... tyle, że tu daleko nie musi chodzić, bo tempo prac ..... tak by się nie narobić...... wiec i nie ma czego kontrolować
Taki ogródek i grządka to dla mojego chłopaka to bułka z masłem.. na jedne gryz.... Ale kontrola musi być