Aniu, dzień dobry. Co tu słychać w jednym z najpiękniejszych ogrodów na tym forum? Pewnie powoli przyobleka się w jesienną szatę. Cudnie kwitną ci róże, to drugie kwitnienie chyba jest lepsze, prawda?
Zawsze będę miło wspominać wizytę u ciebie i brać twój ogród za wzór, kiedy będę planować moje nasadzenia. Pozdrawiamy ciepło ciebie i twojego M.
Wanda i mój M
Wanda, my też Was miło wspominamy i liczymy, że jeszcze kiedyś gdzieś po drodze do nas zawitacie.... bo ja nawet nie miałąm czasu pogadać.... jak sobie wspominam, to chyba byłam w jakimś transie, bo doszłam do wniosku, że ja z nikim nie rozmawiałam..... z nikim nie zrobiłam zdjeć.. Co ja w takim razie robiłam cały dzień??????? Wiem tylko, że uciekłam z kuchni.... by nie spanikowac
róże te faktycznie jesienne kwitnienie majachyba lepsze niż letnie.... a napewno bardziej cieszą kwatki
To nie rudzik.. te odróżniam.... pleszki wydają sie bardziej smukłe i maja charatkerystyczny chód.. a te sobie fruwały i nie chciały chodzić....
A tu pozwoliłam sobie skopiować zdjęcie jeżówki Danusi do siebie.... Danuś nie gniewaj się... ale muszę pochwalić sie nowym zakupem, którym zaraziłam się u Ciebie.. i od razu wzięłąm 3 szt.. i gdybymmiałą miejsce wziełabym więcej zwłaszcza, że po 11 zł i spore sadzonki i jeszcze pokwitną w tym roku
I trochę cebulek.. tak sie kończy jak wyjeżdżam z domu w rejon szkólek...... Cebulek nie za dużo bo 50???? 100? I cała pstrokacizna.. po 5 szt jak zwykle......
Ty myslisz o pliszkach a pleszki to co innego.
I wylazł ze mnie igonorant ptaszkowy ALe ja ptaszki tak jak i kwiatki lubię bo są a nie sie nazywaja
Mój wjazd na posesję, a raczej jego brak.. a ja durna ciągle zapominam, że mogę zaparkowac dopier ona sąsiednie julicy.. zkupiła mrołśinki, torf.. i biegałam jak idiotka z zakupami...
to moje prace , a raczej ich brak.... i ja kwidać zasypany jest wjadz tylko na mojaosesję. i dobrze, bo przez ten 70cm uskok nie mam szans wjechac. W dodatku moja wyobrażnia inzynierska nie siega tak daleko by wydumać jak oni chą rozwiazać wjazd na moja posesję jak już piękniie ułozyli chodnik, zrobili wysepke pod przystanek autobusowy........ zagadka inzynierska..... czekam co z tego wyjdzie
Ta kupa kamienia jest pod moim wjazdem... tylko pod moim....... hmmm
Aniu, dzień dobry. Co tu słychać w jednym z najpiękniejszych ogrodów na tym forum? Pewnie powoli przyobleka się w jesienną szatę. Cudnie kwitną ci róże, to drugie kwitnienie chyba jest lepsze, prawda?
Zawsze będę miło wspominać wizytę u ciebie i brać twój ogród za wzór, kiedy będę planować moje nasadzenia. Pozdrawiamy ciepło ciebie i twojego M.
Wanda i mój M
Wanda, my też Was miło wspominamy i liczymy, że jeszcze kiedyś gdzieś po drodze do nas zawitacie.... bo ja nawet nie miałąm czasu pogadać.... jak sobie wspominam, to chyba byłam w jakimś transie, bo doszłam do wniosku, że ja z nikim nie rozmawiałam..... z nikim nie zrobiłam zdjeć.. Co ja w takim razie robiłam cały dzień??????? Wiem tylko, że uciekłam z kuchni.... by nie spanikowac
róże te faktycznie jesienne kwitnienie majachyba lepsze niż letnie.... a napewno bardziej cieszą kwatki
E tam,u mnie wrzucałam zdjęcie z Bogdzią i jeszcze kilka mam jak jesteś z kimś
Zobacz jednak co u mnie się dzieje jak wrzucam zdjęcia .Ciągle ,mam komunikat,że mało miejsca na dysku i nie chce mi już z karty akceptować zdjęć na pulpit