Albo jakoś tak ........ pierwszy człon był taki... a drugi...?????? Zostawiłam Panu doniczki z nazwami a zabrałam te bez.... bo i tak mi to niepotrzebne.... a tu sie okazuje, że potrzebne......
A z wjazdem... poczekam co zrobią ,a potem znam procedury urzędowe W końcu to moja praca
Martek.. muszisz oczyścić kompa... przerzuc toche rzeczy na płytki najlepiej DVD.. bo pojemniejsze.. i sprawdz gdzie masz zapchane.. bo komp w końcu Ci padnie....
Ludzie, co się w tym kraju dzieje! Dziś ok. 200 m od szkoły o 7.55 była zaparkowana ciężarówka z przyczepą pod sklepem budowlanym. Rozłądowywali jakiś towar. Po drugiej stronie drogi były zaparkowane samochody. Wszystko by grało, gdyby nie to, że nadjechała śmieciarka a za nią autobus przegubowy Ludzie myślą!
Acha.. na kartce falbrycznej jest nazwa jak podała Danusia i wyglad dokładnie tej jeżówki .... tylko w necie ..ta odmiana i ten obrazek są inne... i nie wygląda jak tart a truffle..... ale co tam.. jak zwał tak zwał.. ładna jest
Dobranoc...... tym razem już uciekam na 1000%... a nie jak 100 (stronek)
Nigdy mnie nie słuchaj w kwestii nazw To dziedzina, gdzie ..... ignorant to komplement Słuchaj Danusi.......
No i kochane Anie jesteśmy w domu - to musi być jeżówka Respberry Truffle - koncówka nazwy na patyczku nie było zbyt dobrze widoczna- pierwsza litera drugiego członu to było "T" druga wydawała się "A" - a to było jednak "R" !!!
to JEŻÓWKA RASPBERRY TRUFFLE!