Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Martek 20:18, 18 wrz 2012

Joanka napisał(a)

U mnie też jest komu przed oczami pomachać ))))))))))))
Pozdrawiam Joanko

Ja również

A jeśli chodzi o dąbrówkę, to jeśli chcesz jeszcze to mam do wydania

Dziękuję Joanko za propozycję miło w twojej strony .Ja jednak kupiłam wcześniej już 2 doniczki i teraz tą to mi starczy .Właściwie nie wiem czy ostatecznie będzie rosła pod cisem. A kupiłam odmianę taką jasną variegata
Konstancja30 20:20, 18 wrz 2012

Joanka napisał(a)
Normalnie jeden z robotników powinien być oddelegowany do przenoszenia gości i domowników na rękach..... hihihihihihi....... właśnie doznałam wizualizacji, jak Anię na rękach z tymi worami i zakupami przenosi....... hihihihihihihi.......

Joanka w adekwatnej wizualizacji ja ... i nawet bez zakupów ... oddelegowany ma po kręgosłupie ...
Joanka 20:23, 18 wrz 2012

Ach..... zawsze Ania w dowodzie wdzięczności może go pomasować..... hihihi
Mala_Mi 20:36, 18 wrz 2012

Diana napisał(a)
witam Aniu
zjadło mi wszystkie obserwowane wątki

A ja u Ciebie byłam A Ty mnie już dawno temu
an_tre 20:43, 18 wrz 2012

Od soboty miałam zastój na forum i dziś trochę odrabiam i co widzę? zatkany wjazd jak ty Aniu będziesz funkcjonować? ...a może ptaszki dadzą ci skrzydeł? red bula nie polecam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 20:44, 18 wrz 2012

Dziewczyny.. dzięki za tak wesoły rejwach na wątku..... aż sie micha pouśmiechała.......

A teraz konkrety.
Danusia.. dobrze przeczytałaś nazwę..... na kartce pisało to co przeczytałaś.... Ale jak napisała Martek jeżówka jak gerbera... spodobałą siewiec pogoniłąm do pana w te pędy i z nadzieją, że jeszcze ma.. i miał Uffffff

Tajemnica górki się rozwiązała..... to zamierzone i celowe działanie........ projektując droge .. projektant nie przewidział w projekcie zjadzów i dojazdów do posesji...... na projekt dostali dofinansowanie unijne..... wiec musi być tak ja kprojekcie zrobione, aby kasiora nie uciekła...
jak odbiorą drogę to przebudują dojazdy,. a do tego czasu bedziemy korzystac z takich usypanych górek gruzu........
Ten gruz jest usypany dla mnie.... by można było wjechać na posesję....... Chyba, że spękali by nie nosić moich zakupów kwiatkowych i worków z ziemia i korą.... i po skandalu....
Ale projekt bez uwzględnienia dojazdu to jak pisze Joanka.... skandaliczny skandal.....
Martek 20:47, 18 wrz 2012

Ania ja muszę zmykać na razie,proszę zajrzyj do Sosnowa tam wrzuciłam pytania do ciebie o podlicznik Dzięki
Bogdzia 20:47, 18 wrz 2012

Joanka napisał(a)
Normalnie jeden z robotników powinien być oddelegowany do przenoszenia gości i domowników na rękach..... hihihihihihi....... właśnie doznałam wizualizacji, jak Anię na rękach z tymi worami i zakupami przenosi....... hihihihihihihi.......

i jeszcze samochód bo przecież przejechac się nie da.
Joanka 20:51, 18 wrz 2012

an_tre 20:58, 18 wrz 2012

"Tajemnica górki się rozwiązała..... to zamierzone i celowe działanie........ projektując droge .. projektant nie przewidział w projekcie zjadzów i dojazdów do posesji...... na projekt dostali dofinansowanie unijne..... wiec musi być tak ja kprojekcie zrobione, aby kasiora nie uciekła... "

Aniu bardzo dziwny ten projekt unijny, u nas w takim projekcie musiało być wszystko i dojazdy do posesji, chodnik, znaki poziome łącznie z pasami dla pieszych, barierki na skrzyżowaniach, a poza wsią zjazdy do domostw i utwardzone pobocza...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies