Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 00:41, 02 paź 2012

Dobranoc wszystkim zaglądajacym.... Basiu.... dobrze, że mamy Mamy

Acha dziś a raczej wczoraj.. wpadłama po raz pierwszy do Danusi z Sosnowa..... rabatki jak rabatki... muszą być cudne.... ale maślaczki na działce... i to do zbierania nawet z ławeczki..to już coś Łapki mi sie wyciągały do tego cuda... ale zachowałam sie jak przystało na niezapowiedzianego gościa... na 5 min. i zostawiłam....... Wystarczy że ukradłam jabłek...... jeszcze 2 się zostały.. ... na jutro..... PYCHOTKA
A wgłębnik.. MIODZIO NIestety to faktycznie było tylko 5 minut... wiec ....... ale wielkosć działki i te drzewa.. robią klimat... i wgłebnik.... jestem zauroczona.....

danuta_ 08:01, 02 paź 2012

asc napisał(a)
Dobranoc wszystkim zaglądajacym.... Basiu.... dobrze, że mamy Mamy

Acha dziś a raczej wczoraj.. wpadłama po raz pierwszy do Danusi z Sosnowa..... rabatki jak rabatki... muszą być cudne.... ale maślaczki na działce... i to do zbierania nawet z ławeczki..to już coś Łapki mi sie wyciągały do tego cuda... ale zachowałam sie jak przystało na niezapowiedzianego gościa... na 5 min. i zostawiłam....... Wystarczy że ukradłam jabłek...... jeszcze 2 się zostały.. ... na jutro..... PYCHOTKA
A wgłębnik.. MIODZIO NIestety to faktycznie było tylko 5 minut... wiec ....... ale wielkosć działki i te drzewa.. robią klimat... i wgłebnik.... jestem zauroczona.....

Dzień dobry Aniu - maślaczek dla Ciebie , jak tylko Ci po drodze to wpadaj częściej - dla miłych gości miejsca u mnie dostatek - zmobilizowałaś mnie do wyjścia na ogród i pstryknięcia paru zdjęć
Kindzia 09:36, 02 paź 2012

I znowu pooglądałam parę stron wstecz, kurczę, ale Ci te stronki szybko lecą...
Piękne zdjęcia z pięknego ogrodu. I ta jeżówka różowa, która robi za gerberę...cudo!!! Ostatnio mam fisia na różowe...cofam się? Do wieku dziewczynek z Barbie? Na starość chyba u mnie tak jest
Miłego dnia Aniu
Pszczelarnia 09:59, 02 paź 2012

U Ani obejrzałam sobie maślaczki Danusi. I ja pozdrawiam.
monteverde 10:09, 02 paź 2012

Anuś miłego dnia
JulkAd 14:41, 02 paź 2012

Zaglądam i czytam. Pozdrawiam
Bogdzia 15:22, 02 paź 2012

miłego dnia Aniu. Ja też mam grzyby i w ogrodzie i w lesie.
Mala_Mi 19:09, 02 paź 2012

Ależ mi sie tydzień zaczął... poniedziałek... do Sosnowa.... we wtorek d oVIvy.... Jakoś moje ścieżki w pracy przelatywały obok ulubionych orodów..wiec wprosiłam się do kolejnego dzisiaj.........
Ogród piękny.. róż ilość niepoliczalna.. ale rozwalił mnie na łopatki widok na staw w dolnej częsci ogrodu... olbrzymi staw, widoczny z wielkiego okna w pokoju...to już mam 3 okna wielkie.. (Bogdzi, moje i Vivy) które są największa ozdobą domu.... cudowne rozlpenice z rozchodnikami.. cudne zestawienie... róze z niskimi marcinkami.... i rozłogowa bylina....... ojjjjjj nazwa wyleciała mi z głowy.. dostałą mcałą reklamókę.. Dziękuję Vivo.. już posadzone
Nie miałam aparatu.. wiec fotek nie ma, ale takie miłe wspomnienie....
Szukając zdjęcia z Vivą.... przejżałąm wszystkie pozostałe zdjecia jakie dostałąm od innych szalonych paparazzi.... miłe wspomnienie

Mala_Mi 19:11, 02 paź 2012

Bogdzia napisał(a)
miłego dnia Aniu. Ja też mam grzyby i w ogrodzie i w lesie.

Zazdraszczam ...... Ale co tam dwa grzyby mam..... stare repetali.. ale wyrosły...... mama twierdzi że to podgrzybki
Mala_Mi 19:13, 02 paź 2012

danuta_ napisał(a)

Dzień dobry Aniu - maślaczek dla Ciebie , jak tylko Ci po drodze to wpadaj częściej - dla miłych gości miejsca u mnie dostatek - zmobilizowałaś mnie do wyjścia na ogród i pstryknięcia paru zdjęć

Ależ tych maślaczków Ci wyrosło......... Zjadłaś już je??????? Zajadę napewno.... A i Ty też zjeżdżaj jak tylko podpasuje kierunek