Mala_Mi
00:41, 02 paź 2012

Dobranoc wszystkim zaglądajacym.... Basiu.... dobrze, że mamy Mamy 
Acha dziś a raczej wczoraj.. wpadłama po raz pierwszy do Danusi z Sosnowa..... rabatki jak rabatki... muszą być cudne.... ale maślaczki na działce... i to do zbierania nawet z ławeczki..to już coś
Łapki mi sie wyciągały do tego cuda... ale zachowałam sie jak przystało na niezapowiedzianego gościa... na 5 min. i zostawiłam....... Wystarczy że ukradłam jabłek...... jeszcze 2 się zostały.. ... na jutro..... PYCHOTKA 
A wgłębnik.. MIODZIO
NIestety to faktycznie było tylko 5 minut... wiec ....... ale wielkosć działki i te drzewa.. robią klimat... i wgłebnik.... jestem zauroczona.....

Acha dziś a raczej wczoraj.. wpadłama po raz pierwszy do Danusi z Sosnowa..... rabatki jak rabatki... muszą być cudne.... ale maślaczki na działce... i to do zbierania nawet z ławeczki..to już coś

A wgłębnik.. MIODZIO