Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Mala_Mi 18:23, 07 sie 2012

Anuś dawaj fotki... cudne są......
Kondzio 18:24, 07 sie 2012

Napisałem ci coś na pw nie przejmuj się o czym mówią i tak bedą mówić najważniejsze ze było super poznałem na żywo ludzi z forum Ciebie Danusie i twój piękny ogrod i to jest najważniejsze
monteverde 18:41, 07 sie 2012

asc napisał(a)
Gwoli wyjasnienie mojego apleu o braku polityki..... powinne być zakazane dyskusje typu wyszość PiS nad PO

Anuś śliczne fotki porobiłaś i moj zegarek z ptaszkiem też sie załapał i dzbanek do podlewania skalniaka........ i niezamontowane odpustowe rybki.... ale zamontujemy i będą pluć wodę... MOże trochę jak krasnale... ale...wodę natlenią

można nawet nie montować wyglądają jakby śpiewały poranną serenadę słońca
monteverde 18:46, 07 sie 2012

Patrząc na te stworzenia, chce się żyć
bociek 18:51, 07 sie 2012

Aneczko. Gratuluje spotkania, Szalona Dziewczyno. Usmialam sie do lez z chrzcin. Jestes niesamowita. I nie biadol nad swoim ogrodem, bo to mega stuningowany full wypas .
A jak sadze zdjecia nie oddaja w pelni jego uroku, moze kiedys bedzie i mi dane zobaczyc czesc Twojego swiata .
Ogromnie sie ciesze, ze spotkanie sie udalo, goscie dopisali. To milo zobaczyc rozesmiane twarze. Napracowaliscie sie cala rodzina Aniu, pelen szacunek, chyle glowe, naprawde. I z calego serca podziwiam.
Mam nadzieje, ze Misiek dal rade i nie mial jakiegos ogromnego stresu.

A wszystkim uczestnikom zlotu serdecznie dziekuje za zdjecia i za to, ze sie podzieliliscie z nami swoimi wrazeniami

PS Zbysiu, psalm zwala z nog
zbigniew_gazda 19:18, 07 sie 2012

E tam Aniu - Kazik też do pionu postawił parasol !!!

Gardenarium 19:31, 07 sie 2012

asc napisał(a)
Dla takich widoków warto mieć ciurkadełko......

A skąd u Ciebie tyle wróbli? u nas jak na lekarstwo a raczej nie ma wcale

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 19:38, 07 sie 2012

Gardenarium napisał(a)

Dla takich widoków warto mieć ciurkadełko......

A skąd u Ciebie tyle wróbli? u nas jak na lekarstwo a raczej nie ma wcale

Ja czasami czuję się jak na filmie Alfreda Hickoka..... dobrze ze to w większości wróble, ale doliczyłam sie już ponad 15 gatunków skrzydaltych gosci co przylatują na stałe

Może dalteg odużo, bo M je dokarmia, sadzę dużo roślina dla ptaków, zimą mają kilka stołówek, i woda, woda, woda... i spokój..... woda dość daleko od tarasu.... do sąsiadów też daleko i naokoło jak widziałaś bardzo gęste nasadzenia.... mają raj..... w jednym momencie widzę ich czasami ponad 100 ..niestety to szacunki, bo geografię położenia zmieniają za szybko....
Na kamyku widać jak sie tarza wróbel w wodzie.... a w zasadzie to nie wróble a mazurki....
Mala_Mi 19:44, 07 sie 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
E tam Aniu - Kazik też do pionu postawił parasol !!!

Zbysiu... z ustawianiem parasola łatwiej.... gorzej z ustawianiem mnie.....

A tak wogle nie oddałam kieliszka.....

Zapomniałam Ci dać Red Barona..... wzięła Agatka by po drodze podrzucić.. i po raz drugi się została......

Jeszcze musimy się spotkac.... los tak Ci łatwo nie odpuści....... Tylko grafiki w pracy ustawiają mi tak, że jakoś Twoje okolice mijam....

Za to wreszcie dorobiłam się parasola i dużego stołu na taras...... nie mogliśmy się zdecydować jaki kupić i ciągle biadoliliśmy, że by sie przydał..... a tu raz , dwa decyzja podjęta, pierwszy super market i stół mi się podoba, a i kolor parasola M dobrał bardzo dobrze I ja nie musiałam łazić po sklepach, a tego nie lubię

Sebek 19:45, 07 sie 2012

Wiersz Zbyszku świetny - całe spotkanie ujęte w kilkunastu linijkach

A mnie interesuje jak jest rozwiązane technicznie to ciurkadełko z kilkoma wypływami na tak dużej powierzchni - jest rozłożona folia pod żwirem, spływa w dół , a pompa z kilkoma wypływami jest umieszczona na dnie????