Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 22:13, 26 sie 2012

Elfiku, to tez jakiś pomysł czy tobie pomaga? bo ja chyba kolory neony wybiorę i jakis brzęczyk!
ostatnio, solidnie zdesperowana, wlazłam do budy, no bo skoro moja suka kleptomanka, to nic, tylko ona winna!!...i nic, nie było!
Sebek 22:18, 26 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Ania ... powiedz, że NIE TEEEE NARZĘDZIA posiałaś między zagonami !!!! ...

oj, cos nie kumam, zakodowana wiadomość!

Ania dostała kompecik flicznych narzędzi od Danusi ... o ile się nie mylę takich samych jak te co pani w różowym uratowała ... no taakich narzędzi to chyba dziewczyny nie gubicie ))

no, kurcze, własnie je szukałam, łopatkę wcięło, jak się odnalazła, to widełki na chwasty, to potem oba naraz, i starymi robiłam, i tak wkoło Macieja, jak bym policzyła...to dużo mis chodzi na szukanie, a niby jest kosz i tam mam wszystko wrzucać!!!

Gdybym ja miał takie narzędzia to bym się ich bał używać - jak Ania - a Wy je gubicie... Wstyd, hańda
Milka 22:21, 26 sie 2012

no, Sebek, po prostu ..wstyd! one zaczarowane jakieś, ciągle chodza samopoas po ogrodzie
Milka 22:27, 26 sie 2012

Joanka napisał(a)
Wpadłam zobaczyć, czy plan wykonany

Joanko, wykonany
wrzucam fota

1 etap, rabata, ale ja nic nie sadziłam, tylko M., właściwie, to całe jego dzieło, ja tylko dobierałam rośliny!
teraz pozostaje czekać, aż jałowce zasłonią gazony i wszystko sie rozrośnie;

i dobranoc, uciekam, bo jestem padnięta! jutro kolejne foty pt.,, Metamorfoza" ból ogrodnika i stres w pracy sobie odpocznę
anna_studio 22:29, 26 sie 2012

Widok....ból wynagradza....
Pozdrawiam Irenko....też padam....
Elfik 22:32, 26 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Elfiku, to tez jakiś pomysł czy tobie pomaga? bo ja chyba kolory neony wybiorę i jakis brzęczyk!
ostatnio, solidnie zdesperowana, wlazłam do budy, no bo skoro moja suka kleptomanka, to nic, tylko ona winna!!...i nic, nie było!

hi hi hi hi hi........
Kiedyś sfocę moje koszyki, to odgapisz... Pomaga tylko trochę...
Konstancja30 22:32, 26 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Wpadłam zobaczyć, czy plan wykonany

Joanko, wykonany
wrzucam fota

1 etap, rabata, ale ja nic nie sadziłam, tylko M., właściwie, to całe jego dzieło, ja tylko dobierałam rośliny!
teraz pozostaje czekać, aż jałowce zasłonią gazony i wszystko sie rozrośnie;

i dobranoc, uciekam, bo jestem padnięta! jutro kolejne foty pt.,, Metamorfoza" ból ogrodnika i stres w pracy sobie odpocznę

uwielbiam te gazony ... gratulacje !!!
Elfik 22:34, 26 sie 2012

Miluśka! Super!!!!!!!! Tak sobie to własnie wyobrażałam...Czy te jałowce, to Wiltonii? Bo one śliczne "jęzory" mają. Ja z takiego próbuję choinkę robić...
alinak 22:41, 26 sie 2012

Irenko widzę że nie tylko podróżujesz w te wakacje . rabata superaśna . ma tylko wrażenie że za 5 lat połowę roślin trzeba będzie przesadzić . rozplenice docelowo maja ok. 1 m średnicy a jeżówki też wielkie kopy. ale w końcu cóż to dla nas za problem - przesadzanie . robimy to bez przerwy.....pozdrawiam
monteverde 22:44, 26 sie 2012

Irenko świetnie gazony wyszły przeczytałam 12 stron dzisiejszych te narzędzia maja szare trzonki i mnie też zdarza się gdzieś położyć, ale znajduję wychodząc do ogrodu mam ze sobą koszyk plastykowy czerwony i tam trzymam narzędzia jak skończę pracę jednym wkładam do koszyka i biorę następne koszyk jest zawsze pod ręką, bo kiedyś gubiłam na potęgę sekatory i znajdywałam je na wiosnę następnego roku, czekam na dalsze nasadzenia, pozdrawiam śpij słodko