Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Konstancja30 10:56, 20 wrz 2012

Irenko gościłaś tylko milcząco bo roztargniona (ujme to ladnie ) jestem i nawet jak zaczęłam pisać i coś sprawdzałam to potem cofnełam strone i ... no i potem szukam czemu nic nie odpowiadasz ... a jak masz odpowiedzieć jak ja sobie sama z sobą tylko pogadałam przed monitorem ...

bywam ... widzę i zachwycam się ... nie widzę tylko baaganu o którym wspomniałaś ... to już bardzo ułożona przestrzeń ... no własnie przestrzeń !!!

przy naparstnicy zatrzymalam się na dłużej ... o jaka ona cudna ... trawke taką posiadam tylko moja wyższa ... buziak ...
Urszulla 11:08, 20 wrz 2012

Irenko-zobacz na moje wczorajsze zakupy (to wszystko z większych na ten rok), jak będę mieć większe sadzonki za rok chętnie się podzielę.
A Ty szalejesz, fajnie i róże i cebulki....
Pozdrawiam
zuza12 11:13, 20 wrz 2012

Witaj Irenko. Unas też zimno ale słonecznie. Ranki sa już strasznie zimne, nawet straszą już w pogodzie przymrozkami. Dla mnie to trochę za wcześnie.
Evchen 12:21, 20 wrz 2012

Irenko, wpadłam się przywitać Ta trawka Variegata to ta sama, której pęczek otrzymałam od Ciebie?...
Milka 13:16, 20 wrz 2012

Martek napisał(a)
Witam
Czy tu też pada ?
Dziękuję Miła bardzo mocno
Polecam się na przyszłość )))))))))))))))))))))))))

Ja tej trawie to wyłożę !)))))))))
Przedstawię jej imię o opowiem dlaczego tak,a nie inaczej

ciekawy wykład jej zrobisz u nas słonecznie, ale chłodno, więc dopiero wróciłam z zakupów do obiadu i skończyło sie na kupowaniu....roslin; zaraz gonie sadzic, czyli plewienie znowu na 2 planie!
namierzyłam u Kulasa runianke, ładne okazy po 6, dokupię i cisy pod gazon po 12, juz mam odłożone wyliczyłam, że cisów 30 mi potrzeba, są ładne, a runianki 100, chyba muszę jakos na raty kupować, bo cena duża wychodzi!!!

i odwaliłam numer, patrzę piękny klon japoński, cena 700, no myślę, wyjatkowej urody, kupię może, a tu pan na moje zapytanie.....to klon 25 letni, za 7000 tys., a cena dla zmyłki dla złodziei!
Milka 13:18, 20 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko gościłaś tylko milcząco bo roztargniona (ujme to ladnie ) jestem i nawet jak zaczęłam pisać i coś sprawdzałam to potem cofnełam strone i ... no i potem szukam czemu nic nie odpowiadasz ... a jak masz odpowiedzieć jak ja sobie sama z sobą tylko pogadałam przed monitorem ...

bywam ... widzę i zachwycam się ... nie widzę tylko baaganu o którym wspomniałaś ... to już bardzo ułożona przestrzeń ... no własnie przestrzeń !!!

przy naparstnicy zatrzymalam się na dłużej ... o jaka ona cudna ... trawke taką posiadam tylko moja wyższa ... buziak ...

no widzisz, jak jestem milcząco, to nie ma powera, a tak zawsze cos takiego napisałaś, że wiatr w skrzydła
u mnie liście naparstnicy wielkie, za rok obi9e śpiewamy tadam!!.... a trawki pamietam,niezłe giganty pakowaliście u Ani
ana_art 13:18, 20 wrz 2012

Irenka a wiesz, że gdybyś była uparta to musieliby Ci sprzedać klonika za 700zł?
Milka 13:21, 20 wrz 2012

Urszulla napisał(a)
Irenko-zobacz na moje wczorajsze zakupy (to wszystko z większych na ten rok), jak będę mieć większe sadzonki za rok chętnie się podzielę.
A Ty szalejesz, fajnie i róże i cebulki....
Pozdrawiam

Byłam, rewelacja zakupy i juz czuję jak sie cieszysz
ja też kupiłam, zaraz wypakuje i idę sadzic
jotka 13:22, 20 wrz 2012

Mnie już 700 wydało się dużo !

Idę jutro zadbać o swoje, bo to niezła lokata Kupiłam za ... a za 25 lat ...
Pozdrawiam Irenko
Milka 13:23, 20 wrz 2012

zuza12 napisał(a)
Witaj Irenko. Unas też zimno ale słonecznie. Ranki sa już strasznie zimne, nawet straszą już w pogodzie przymrozkami. Dla mnie to trochę za wcześnie.

witaj Zuziu u nas jednak w niektórych miejscach na trawniku też były placki szronu; teraz słońce, ale powietrze takie ostre, jesienne ja myślę, że jeszcze będzie ciepło, no bo plany mam ogrodowe!!